Autorități în alertă, din cauza șerpilor uriași 

Mai mulți localnici au sunat la 112 și au semnalat prezența reptilelor.

Alarmă în mai multe oraşe din România, după ce a fost semnalată prezența şerpilor șerpilor uriași în diferite locuri. Jandarmii le recomandă localnicilor să nu se apropie de reptile şi să apeleze la 112 atunci când le văd. Autorităţile din mai multe oraşe din Oltenia se confruntă cu o situaţie ciudată. Mai mulţi locuitori au sunat la 112 şi au semnalat că pe străzi au văzut șerpi de dimensiuni impresionante.

Jandarmii au intervenit în urma apelurilor

Autorităţile din Târgu Jiu şi Motru sunt în alertă, după ce mai multe persoane au afirmat că au văzut şerpi uriaşi în zone publice, în apropierea sau chiar în interiorul autoturismelor. Jandarmii au ajuns imediat în locurile indicate de cetăţeni, în două cazuri șerpii fiind gășiți și preluați, iar la o solicitare, șarpele nu a fost găsit. Reptilele aveau peste 1,5 metri iar autorităţile îi sfătuiesc pe oameni să nu se apropie de şerpi și să solicite sprijinul instituțiilor abilitate prin SNUAU 112.

Sorin Oprescu a fost reținut în Grecia

Articolul precedentCurtea Constituțională analizează azi dacă numirile lui Licu și Scântei au fost „pe bune”
Articolul următorPercheziții în 5 județe, într-un dosar de trafic de migranți, de cocaină și amfetamină. 44 de persoane duse la audieri