Președintele Senatului României, Anca Dragu, afirmă că în cadrul USR-PLUS nu există disensiuni și că Ministerul Sănătății trebuie să fie condus de un membru PLUS. Invitată în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, Anca Dragu susține că Vlad Voiculescu are în continuare un viitor politic și îl caracterizează ca fiind o persoană muncitoare, devotată, care se gândește la binele general.

„Nu există disensiuni în USR-PLUS. Suntem toți aliniați. Nu avem încredere în Florin Cîțu și trebuie să existe un dialog la nivel de coaliție”, a declarat președintele Senatului.

Întrebată cui crede că trebuie să îi revină funcția de ministrul al Sănătății, Anca Dragu susține că, potrivit înțelegerii, acest post revine partidului PLUS.

„Este normal să revină la PLUS. Ne uităm și la USR și la PLUS. La USR-PLUS ne uităm la câteva nume și căutăm un nume pentru a duce mai departe reformele puse în picioare de Vlad Voiculescu. Noi am făcut aceste discuții, că ministrul Sănătății este un ministru de la PLUS. Deci continuăm discuțiile în această direcție”, susține Anca Dragu.

Referitor la Vlad Voiculescu, președintele Senatului declară că:

„Este un tip muncitor. Vlad Voiculescu este un politician tânăr, îl văd ca pe un tip muncitor, devotat. Am lucrat cu el, îl cunosc și are tot ceea ce îi trebuie unui politician modern. Se gândește la binele general. Nu este din categoria oamenilor care au intrat în politică pentru a trage foloase în mod personal. Deci da, are un viitor politic”.

„Declarațiile sale au arătat un om politic matur care trece peste elementele personale. Conferința lui nu a fost bazată pe resentimente, nu a făcut apel la atacuri împotriva premierului care l-a demis, ci a făcut o analiză a mandatului său și a ceea ce trebuie făcut în continuare în domeniul sănătății”, a mai declarat Dragu.

Referitor la alegerile anticipate, președintele Senatului susține că „nu este cazul”.

Articolul precedentBarna, pesimist cu privire la campania de vaccinare
Articolul următorJudețul Constanța, în continuă modernizare. RAJA S.A. a semnat două noi contracte, la finalul cărora cetățenii din județ vor avea parte de o rețea nouă și mult mai eficientă