Foto: Facebook

După alte personalități politice din lume depistate pozitiv cu Covid-19, astăzi a venit un rezultat similar al testului și pentru președintele francez Emmanuel Macron. Anunțul a fost făcut dimineață de Palatul Elysee, citat de Reuters: „Președintele Republicii a fost diagnosticat astăzi pozitiv pentru Covid-19. Diagnosticul a fost pus în urma unui test PCR făcut după apariția primelor simptome”, se arată în comunicatul oficial.

În anunțul oficial nu se face nicio referire la persoana de la care președintele Franței s-a infectat cu noul coronavirus. Starea lui Macron este bună, iar în următoarele șapte zile acesta se va izola, urmând a-și anula toate evenimentele din următoarea perioadă. O altă măsură este în ceea ce îl privește pe premierul Jean Castex, care la rândul său se va autoizola, deoarece a fost în contact cu Emmanuel Macron în ultimele zile.

Articolul precedentScandalul gunoaielor din Sectorul 1: Romprest și Primăria Sectorului 1 își bat joc de 200.000 de oameni. De ce contractul cu Romprest e ILEGAL
Articolul următorTăriceanu, despre politicieni: ”Avizi după putere, slugarnici și fără coloană vertebrală”