Sursă foto: Facebook/Mai Mult Verde
Sursă foto: Facebook/Mai Mult Verde

Asociația Mai Mult Verde a precizat că, în cursul zilei de sâmbătă, un număr foarte mare de bucureșteni a participat la Turul ghidat cu bicicletele din Parcul Natural Văcărești.

Acest eveniment a avut ca scop îmbunătățirea calității aerului, prin plantări, acțiuni de curățare și amenajări de spații verzi.

Evenimentul face parte din proiectul ”În Aer Liber”, organizat de Asociația Mai Mult Verde cu susținerea Metropolitan Life și sprijinul Asociației Parcul Natural Văcărești.

Potrivit anunțului, traseul s-a desfășurat pe un teren neasfaltat, iar organizatorii le-au recomandat celor interesați să vină cu o bicicletă potrivită.

Mai Mult Verde: ”Mulți dintre bucureșteni au vizitat pentru prima dată zona, au aflat istoria Parcului și biodiversitatea cu care acesta se mândrește”

Turul ghidat s-a terminat cu o discuție despre importanța coridoarelor verzi-albastre la nivelul orașului, precum și planurile de viitor pentru zonă. Programul În Aer Liber, susținut de Metropolitan Life, urmărește constituirea și dezvoltarea unei comunități urbane pasionate de activități în aer liber și preocupate, în același timp, de protecția mediului în capitala României”, au transmis membrii asociației, într-un comunicat postat astăzi, 17 octombrie, pe pagina de Facebook.

”În Aer Liber”: un eveniment devenit tradiție

Reamintim că, în cursul lunii august, primarul Sectorului 2 a participat la evenimentul ”În Aer Liber”.

În cadrul acestui eveniment, au fost adunate deșeurile din lacuri și au fost purtate discuții pentru a soluționa poluarea din București

Articolul precedentFoarte mulți români păstrează deșeurile electrice, chiar dacă acestea sunt nefolosite sau stricate
Articolul următorDragnea, inculpat în dosarul Tel Drum
Jurnalist full-time / Pesimist part-time