Captură video Youtube: Fanfara Muzica Apelor
Captură video Youtube: Fanfara Muzica Apelor

Fanfara Muzica Apelor vă invită să sărbătorim împreună, într-un mod autentic, zilele orașului Constanța”, au transmis membrii societății RAJA.

RAJA: ”Instrumentiștii constănțeni vor dărui locuitorilor vechii cetăți Tomis, emoție și voie bună într-o interpretare remarcabilă, aproape de sufletele lor”

Așadar, toți cei care vor să adune în tolba amintirilor cât mai multe refrene de vals, folclor stilizat, jazz și alte melodii din repertoriul național și internațional sunt invitați, timp de o oră, să se prindă în hora prieteniei pe portative și, de ce nu, să iasă la joc”, se arată în comunicatul emis de Biroul de Comunicare al societății constănțene.

Locul de întâlnire este Faleza Cazinoului din Constanța, clădirea emblematică a orașului „încărcat” de istorie

Prin urmare, luni – 20 mai 2024 și marți – 21 mai 2024, începând cu ora 19.00, toți cei care iubesc muzica și litoralul românesc sunt așteptați să se bucure de acordurile muzicale ale instrumentiștilor constănțeni.

Prin autenticitate și profesionalism,concertele susținute de Fanfara Muzica Apelor au devenit un simbol cultural al urbei, constănțenii așteptând cu nerăbdare an de an programul muzical al artiștilor.

Nu ratați ocazia de a face parte dintr-un eveniment care va rămâne în inimile tuturor participanților! Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!”, a precizat Biroul de Comunicare al companiei RAJA din Consanța.

Articolul precedentCiucă, încrezător în „șansa” PNL de a avea propriul candidat la prezidențiale
Articolul următorCandidatul AUR la Primăria Capitalei: ”Procurorii au început urmărirea penală împotriva lui Nicuşor Dan”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time