Fostul ministrul PSD al Dezvoltării, Daniel Suciu, îi acuză pe actualii guvernanți că ar profita de anumite programe finanțate chiar de social democrați, în vremea guvernării acestora, „pozându-se cu acestea”, în timp ce, cu nu foarte mult timp în urmă, s-ar fi declarat împotrivă. Suciu ia în calcul inclusiv programul PNDL, cel care, potrivit parlamentarului, merge acum mai departe, sub bagheta actualei guvernări non-PSD, cea care pare să fi uitat de unde a plecat totul.

Daniel Suciu, despre așa-zisa ipocrizie a alianței de la guvernare

„L-ați hulit, l-ați atacat dar nici nu ați găsit altă soluție mai bună pentru comunitățile locale, dovadă că PNDL merge mai departe! Peste 15.000 de șantiere, tot atâtea probleme rezolvate, dar mai sunt multe alte nevoi care nu pot fi finanțate cu bani europeni. Sau doar cu bani europeni. Am lansat astăzi #celordedreapta provocarea să vină cu #PNDL3, pentru că este mare nevoie, mai ales în mediul rural. Paradoxul e că cei care criticau mai tare acest program acum nu se mai pot opri din a se poza cu obiectivele finanțate de PSD. Ipocrizia e boală grea, mai urmează să vi-l asumați cu totul!”, a transmis Daniel Suciu pe Facebook.

Turcan: cumulul pensie-salariu nu va mai fi posibil decât în anumite situații

La ce se referă social democratul, de fapt

În cursul zilei de astăzi, Parlamentul a aprobat o Ordonanță de Urgență care schimbă regulile jocului, referitor la mecanismul de implementare a PNDL „astfel încât să se asigure beneficiarilor posibilitatea gestionării contractelor de achiziţii publice atribuite pentru realizarea obiectivelor de investiţii finanţate prin program, în acord cu fondurile aflate la dispoziţia acestora în orice moment, fără a se mai institui condiţionarea finanţării acestora de sumele reprezentând credite bugetare, aprobate prin legile bugetare anuale în bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei”.

Articolul precedentProiect SF în Baia Mare: Primarul vrea monede virtuale pentru plata transportului în comun și a taxelor locale!
Articolul următorParadox revoltător: Suntem codași la salarii, dar trăim mai scump ca-n Spania sau Germania!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.