Marcel Ciolacu (captură video)

Dacian Cioloș, liderul USR,  continuă schimbul de replici acide cu președintele social democraților, Marcel Ciolacu. Europarlamentarul îi trimite și un avertisment celui care este „în cărți” pentru a deveni premier din mai 2023, mai exact că până îi va veni vremea de pensionare va face totul ca „acest vis urât” să dispară. „Dragă Marcele, cum se face că tu poți să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să știm câți bani ați furat din România”, se întreabă, retoric, Cioloș.

Postarea liderului USR, de pe Facebook, continuă în același stil ironic. „Pentru cei care nu știți contextul discuției, pentru că îmi imaginez că nimeni, niciodată, nu are vreun motiv serios să intre pe pagină la Marcel Ciolacu, trebuie să vă spun că a ieșit din vizuină, supărat foc pentru că i-am spus că fură curent cu numirea fratelui lui Stănescu – mecanizator agricol – la Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie. Într-un text de înaltă ținută, cum numai pesediștii care își iau bacalaureatul după ce ajung deputați știu să producă, domnul Ciolacu se apucă să-mi numere banii și pensia”, a scris Cioloș.

De altfel, europarlamentarul susține că are o veste proastă pentru social democrat. „Până apuc eu pensia (n.r. Cioloș are 52 de ani), am toată energia necesară să fac totul ca acest vis urât care se numește PSD, împreună cu impostorii lui, să dispară din viitorul modern al țării”, a mai scris președintele USR.

Mai mult, acesta atrage atenția cu privire la interesul PSD pentru pensiile speciale, pe care îl caracterizează ca fiind admirabil, dar și trimite „săgeți” în legătură cu pensiile speciale, acele indemnizații acordate primarilor, viceprimarilor, șefilor de Consilii Județene și vicepreședinți de CJ, vor fi prorogate cu încă un an, până la 1 ianuarie 2023, asta deși USR a cerut „răspicat” abrogarea acestei legi.

 „Poate se apleacă mai repede și asupra subiectului pensiilor speciale ale primarilor, pe care PSD le-a adoptat, și le abrogă mâine. Și fără să mai pună biruri pe cei care muncesc”, a concluzionat Cioloș, cel numit de social democrat „colecționar de rente și pensii speciale”.

Ciolacu îi calculează banii lui Cioloș

Articolul precedentDosar penal în cazul incendiului de la Constanța
Articolul următorDaniel Ghiță (PSD) vrea libertate, nu certificat verde