Captură video Kanal D/Victor Ponta
Captură video Kanal D/Victor Ponta

Victor Ponta o acuză pe Clotilde Armand de faptul că nu răspunde în fața legii, în timp ce alți politicieni petrec ani grei după gratii.

Acuzațiile vin imediat după ce Dan Podaru, consilier local PNL la Sectorul 1, a declarat, în cadrul emisiunii ”Cu Gândul la București”, că edilul Sectorului 1 și-ar fi angajat ”acoliții” la primărie.

Consilierul a acuzat lipsa de implicare de care continuă să dea dovadă Primarul Sectorului 1 din București: ”Clotilde Armand este un primar de tipul dictator”

În același context, consilierul local PNL a comparat-o pe primărița de la Sectorul 1 cu Liviu Dragnea, fostul lider PSD care a făcut pușcărie, fiind acuzat că a făcut angajări fictive la DGASPC Teleorman.

Ponta a reamintit și de accidentul provocat de Monica Macovei, insistând asupra faptului că nici aceasta nu a răspuns din punct de vedere legal.

Care este diferența între Clotilde și alții care fură bani europeni și stau la închisoare (sau oricum nu rămân în funcții publice)? Care este diferența între Monica Macovei care intră pe contrasens și lovește un motociclist fără să  pățească nimic – și alții care fac accidente?”, a precizat fostul premier.

Victor Ponta: ”Să nu va mai lăsăți păcăliți dată viitoare”

Păi diferența este că “doamnele” acestea sunt trimise în România cu scopuri evidente (contra intereselor României) – și atunci au voie să facă orice pentru că au “protecție”! Sau ați crezut vreodată că ele chiar au venit să facă “lupta anticorupție”??? Dacă așa ați crezut – să nu va mai lăsăți păcăliți dată viitoare, dacă nu vreți sa mai fiți “foci nervoase”!”, a conclus liderul partidului PRO România.

Articolul precedentGabriela Firea: ”Problema termoficării din București nu poate fi rezolvată peste noapte, dar este nevoie de fapte, nu de vorbe”
Articolul următorMama unui băiat ucis în busculada din Seul: ”Am senzația că doarme în întuneric și frig. Las mereu lumina aprinsă în camera sa și pornesc căldura”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time