Captură video: Gândul.ro
Captură video: Gândul.ro

În cadrul emisiunii ”Cu Gândul la București”, Dan Podaru, jurnalist și consilier local PNL în Sectorul 1, a făcut o analiză a comportamentului pe care primarul Clotilde Armand îl afișează în fața locuitorilor Sectorului 1.

În egală măsură, Dan Podaru a vorbit despre lipsa de comunicare și de transparență și despre faptul că oamenii nu sunt informați în ceea ce privește proiectele din administrație.

Consilier local PNL: ”Nu există niciun fel de posibilitate a cetățenilor să se informeze la zi despre proiectele Primăriei”

Niciodată nu s-a publicat nimic. Nu există transparență, nu există niciun fel de posibilitate a cetățenilor să se informeze la zi despre proiectele primăriei, de pe site-ul primăriei. Lucrurile astea sunt de domeniul fantasticului. Ne aflăm într-o eră a digitalizării, în care primarul Clotilde Armand nu poate să depășească epoca fanariotă a politicii din România sau a Evului Mediu. Este un primar de tipul dictator”, a declarat Dan Podaru, în cursul serii de luni, 14 noiembrie.

Dan Podaru, despre promisiunile făcute de primarul Sectorului 1 din București: ”Nu s-a făcut nimic nicăieri”

În interviul acordat în exclusivitate pentru publicația Gândul, consilierul a vorbit și despre lipsa de investiții, explicând că nu există străzi asfaltate, iar multiple parcuri și clădiri sunt lăsate de izbeliște, în ciuda promisiunilor făcute de Armand în campania electorală.

În Sectorul 1 nu există un loc de parcare în plus, și în urma unor sondaje, această problematică era pe primul loc în interesul cetățenilor”, a conclus consilerul.

Clotilde Armand va trebui să răspundă în fața Agenției Naționale de Integritate (ANI)

Reamintim că, în data de 7 noiembrie, Agenția Națională de Integritate (ANI) a acuzat-o pe Clotilde Armand de conflict de interese și incompatibilitate.

ANI a sesizat Parchetul, iar această acțiune vine după ce, în urmă cu 5 luni, fostul edil al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a formulat o sesizare către președintele Agenției, Florin Ionel Moise.

Articolul precedentMinistrul Boloș anunță noi măsuri de sprijin: voucherele pentru „sărăcia energetică”
Articolul următorNicolae Ciucă: ”Reducerea abandonului școlar este un obiectiv strategic pe care ni l-am asumat”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time