Captură video BBC
Captură video BBC

Starul K-pop Lee Ji Han s-a numărat printre cele 158 de persoane ucise în incidentul grav de la Itaewon, Seul.

Busculada a avut loc în data de 29 octombrie.

Tânărul a devenit faimos după ce s-a alăturat celui de-al doilea sezon al Produce 101, un reality show foarte popular în Coreea de Sud.

Într-un interviu exclusiv pentru BBC, mama tânărului decedat în Seul a vorbit despre durerea de a-și pierde fiul și despre ce așteptări are din partea Guvernului

Într-o scrisoare deschisă adresată președinelui Yoon Suk-yeol din Coreea de Sud, femeia a vorbit despre tragedie și l-a rugat pe președinte să-i pedepsească pe cei care sunt responsabili pentru busculada din 29 octombrie.

Încă nu îmi vine să cred că fiul meu nu mai este. Mă tem că băiatul meu doarme într-o încăpere rece. Din acest motiv, las mereu lumina aprinsă în camera sa și pornesc căldura. Mi-am văzut băiatul întins pe jos. Nu mai respira. A plecat în acea seară, spunându-mi că va mânca în oraș. Nu s-a mai întors. În momentul în care vremea devine rece, mă gândesc la el. A fost un băiat tare frumos, a fost un băiat despre care pot spune că a fost ceea ce numim ”un copil bun”. A murit la miezul nopții, când era deja 30 octombrie”, a declarat mama băiatului pentru BBC.

Femeia a acuzat lipsa de reacție a polițiștilor, precizând că a apelat numărul unic de urgență la ora 18:34 seara, iar băiatul a murit la miezul nopții

Mama tânărului a precizat că rămâne sceptică cu privire la investigația autorităților.

Poliția îi investighează fix pe polițiști? În mod clar nu va fi o anchetă corectă, dreaptă. De ce nu au făcut nimic pentru a-i ajuta pe acești copii care au murit? Toți ar fi putut fi salvați”, se arată în scrisoarea citită de femeie.

Articolul precedentVictor Ponta: ”Care este diferența între Clotilde și alții care fură bani europeni și stau la închisoare?”
Articolul următorReîncepe ”Capace cu Suflet”: un proiect caritabil și ecologic, care promovează voluntariatul
Jurnalist full-time / Pesimist part-time