Sursă foto: HotNews
Sursă foto: HotNews

Fostul premier consideră că, atât votanții lui Băsescu, cât și cei care au pus ștampila pe Iohannis au în comun ”dezamăgirea, dezgustul sau scârba”, în momentul în care președintele în funcție nu și-a onorat promisiunile făcute în campania electorală.

Într-o postare publicată pe contul de socializare, Victor Ponta a publicat mai multe copii de ecran de pe pagina lui Mihai Vasilescu, un blogger român cu aproximativ 20.000 de urmăritori.

Victor Ponta: ”Nu v-ați săturat de acești ”inteligenți”? Mereu își rup hainele de pe ei să îl aleagă pe Băsescu, pe urmă pe Iohannis – după care se declara dezamăgiți, scârbiți, dezgustați bla bla”

În postarea care îl are ca țintă atât pe Vasilescu, cât și pe votanții lui Klaus Iohannis, preşedintele Pro România precizează că mai multe persoane publice din România se folosesc de faptul că sunt cunoscute publicului larg pentru a face campanie politică și a aduna susținători pentru un anumit partid.

După, se declară dezamăgiți și, prin schimbarea direcției politice, orientează publicul spre un alt candidat.

Mai mult, Ponta anticipează că, în 2024, persoanele publice vor face lobby pentru viitorul candidat la alegerile prezidențiale, repetând, în mod previzibil, greșelile anterioare.

Ponta, despre votanții vocali, care influențează masele: ”Noi ce vină avem că ei sunt sado-masochiști?”

Și când vine vremea , în 2024 , iar o să facă propagandă pentru unul mai rău decât Băsescu și Iohannis?? Noi ce vină avem că ei sunt sado – masochiști? Că frustrările personale îi orbesc atât de tare încât refuză să vadă de la început ce fel de oameni au fost Băsescu și Iohannis? Să nu se mai mire când fac ce fac din funcția de Președinte. Noi de ce plătim mereu pentru ei? De ce trebuie să ne distrugem viețile și țara din cauza lor?”, a scris fostul premier.

În viitor, oamenii influenți vor face ”campanie pentru un alt Băsescu sau alt Iohannis”

PS – După cum scrie  Dl Vasilescu pare un om educat, inteligent și destul de realist. Facem pariu că în 2024 o să facă iar campanie pentru un alt Băsescu sau alt Iohannis? Aș vrea să pierd pariul – dar nu cred!”, a precizat preşedintele Pro România în postarea publicată ieri, 15 octombrie.

Articolul precedent9.000 de kilograme de plastic au fost extrase din Oceanul Pacific
Articolul următorCriza sanitară din România continuă. Medicii amenință cu demisia în bloc
Jurnalist full-time / Pesimist part-time