Foto: Reporter Global
Foto: Reporter Global

Victor Ponta a reamintit de momentul în care Ludovic Orban a ținut să facă lobby pentru cel ce urma să devină actualul președinte al României.

Desigur, textul pe care l-a recitat la acel moment Orban a fost modificat, Victor Ponta ironizându-l atât pe Ludovic Orban, cât și pe fostul ministru de Finanțe, Florin Cîțu.

Videoclipul, care a devenit viral, îl prezintă pe Orban în 2014, participând la un miting de campanie.

Victor Ponta: ”Cineeeee esteeee cel mai fraier din curtea școlii?”

Textul postat de Ponta vine și în condițiile în care Orban a scris pe Facebook că, personal, vede o ieșire din criză, prin refacerea coaliției de guvernare în jurul Partidului Național Liberal, împreună cu USR-PLUS, UDMR și grupul minorităților naționale.

Dacă ați uitat poate doriți să revedeți! Că să nu greșiți din nou !!! Cineeeee esteeeee clovnul României?? Cineeeee esteeee cel mai fraier din curtea școlii? Cineeee a guvernat România în 2020 și a pregătit dezastrul de acum? Cineeeee l-a pus pe Florin Cîțu Ministru de Finanțe? Cineeeeeee vrea să ne nenoroceasca din nou?”, a scris co-fondatorul și președintele Partidului PRO România.

Ludovic Orban ar fi ”cea mai potrivită persoană, capabilă să negocieze refacerea coaliției de guvernare și să conducă Guvernul în calitate de prim-ministru

În data de 5 octombrie, Ludovic Orban și-a pus parlamentarii să-l ceară premier. Astfel, 41 au semnat o scrisoare deschisă, printre semnatari regăsindu-se și fostul ministru al Agriculturii Adrian Oros, fostul ministru al Finanțelor Alexandru Nazare, Ion Ștefan, Ionel Dancă și Violeta Alexandru.

Marți, 281 de parlamentari au votat moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu. Este cel mai mare vot cu care a fost demis un guvern în România. Parlamentarii PNL și UDMR au fost în sală, dar nu au votat.

Articolul precedentCristian Diaconescu se teme că interimatul guvernului ar putea să afecteze viitorul PNRR
Articolul următorTăcerea lui Nicușor Dan seamănă cu cea a președintelui Iohannis, din primul mandat
Jurnalist full-time / Pesimist part-time