Politia Frontiera
Politia Frontiera- pag de FB

Un bărbat condamnat la 10 ani de închisoare pentru evaziune fiscală a fost prins în timp ce vrea să fugă din țară, ascuns în portbagajul unei mașini, potrivit ziare.com. Descoperirea a fost făcută de către Poliția de Frontieră, bărbatul aflându-se într-un autoturism înmatriculat în România.

 Bărbatul, care se ascunsese în portbagajul unei mașini, a fost descoperit în timp ce vrea să iasă din țară, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac

”În data de 16.09.2022, în jurul orei 02.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, călătorind cu un autoturism înmatriculat în România. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns în portbagaj, un bărbat”, a comunicat vineri, Poliția de Frontieră.

Bărbatul, condamnat la zece ani de închisoare pentru evaziune fiscală și spălare de bani

 Polițiștii au făcut verificări suplimentare asupra mașinii, fiind depistat un cetățean român, în vârstă de 51 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat e executare a pedepei cu închisoarea pentru 10 ani, acesta fiind acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani.

”Persoanele şi mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituţiei pentru cercetări suplimentare. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul depistat ascuns este cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, iar pe numele său era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 10 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani”, mai precizează Poliţia de Frontieră.

Bărbatul a fost predat unui echipaj al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad,  în privința celor doi cetăţeni români fiind efectuate cercetări.

Poliția Locală Sector 3: ”Cetățenii care dețin terenuri virane în proprietate sunt obligați prin lege să elimine culturile de ambrozie

Articolul precedentPoliția Locală Sector 3: ”Cetățenii care dețin terenuri virane în proprietate sunt obligați prin lege să elimine culturile de ambrozie”
Articolul următorPrimarul unei localități din Gorj, trimis în judecată pentru că ar fi cerut bani pentru a face angajări