Captură video Youtube
Captură video Youtube

O fotografie a celebrului actor de la Hollywood, Johnny Depp, a fost văzută pe un afiș în zona ocupată de ruși a regiunii Lugansk.

Numele scris în dreptul fotografiei aparține unui erou al armatei sovietice care a luptat în orașul oblast Alchevsk în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Noii ”eroi” ruși: Johnny Depp și Ashton Kutcher

Fotografia a fost distribuită, inițial, de localnici. Oamenii l-au recunoscut pe renumitul actor, iar fotografia a deveni virală pe Facebook.

În stânga afișului, internauții au recunoscut un alt actor de la Hollywood, Ashton Kutcher.

Nici Bonnie și Clyde nu au scăpat: celebrii gangsteri americani au fost prezentanți de către televiziunea din Rusia ca ”victime de război”

Anterior, în timpul unui concert de Ziua Victoriei din 9 mai, propagandiștii ruși au arătat fotografii cu gangsterii americani Bonnie și Clyde.

Într-o emisiune transmisă de Ziua Victoriei televiziunea de stat rusă i-a prezentat pe Bonnie și Clyde pe Channel One ca victime de război.

Pe tot parcursul spectacolului, canalul a afișat un fundal de fotografii alb-negru care se presupune că înfățișează veterani sovietici din cel de-al doilea război mondial și alte victime de război

Fotografia gangsterilor poate fi găsită pe profilul Wikipedia al cuplului. Bonnie și Clyde au fost uciși într-o ambuscadă de către forțele de ordine din SUA în mai 1934, cu mai bine de cinci ani înainte de începerea războiului.

Participanții nu au reacționat imediat. Cu toate acestea, imaginea cu Bonnie și Clyde a devenit virală pe rețelele de socializare, unii utilizatori comentând: ”Este o glumă, o gravă lipsă de respect sau o ignoranță obișnuită a Rusiei”.

Articolul precedentNeînțelegeri la nivel înalt. Iohannis vrea avioane militare de ultima generație, Dîncu optează pentru cele de mâna a doua
Articolul următorVizita liderilor europeni în Kiev nu va aduce Ucraina mai aproape de pace. Medvedev i-a ironizat pe Draghi, Macron și Scholz
Jurnalist full-time / Pesimist part-time