Foto: Facebook/Grădina Botanică din București
Foto: Facebook/Grădina Botanică din București

Weekend-ul viitor, la Grădina Botanică din București vor fi organizate mai multe evenimente: seri cu picnic, sesiuni de jazz, poezie contemporană sau sesiuni cu muzică clasică.

Vor fi prezenți mai mulți artiști locali, regizori, invitați speciali, parteneri culturali și antreprenori.

Cinema în aer liber în Grădina Botanică din București

Vizitatorii se pot delecta cu filme în aer liber, yoga sau sesiuni de lectură. Potrivit comunicatului postat pe pagina de Facebook, reprezentanții Weekend Sessions anunță că persoanele prezente pot participa și la expoziții inedite, lansări culturale sau sesiuni de mindfulness, desfășurate în corturi terapeutice.

Evenimentul va avea loc la Grădina Botanică, Șoseaua Cotroceni, 32, de la 16.00 și până la 21.00.

Biletele încep de la 40 de lei și pot fi achiziționate aici.

Weekend Sessions este o platformă de socializare cu scop cultural în mijlocul naturii urbane

Am început în 2021 la Grădina Botanică a Universității din București unde am transformat un spațiu multivalent în prilej de experiențe memorabile cu sesiuni acustice de jazz, muzică clasică, pop-indie de la artiști independenți, picnic pe pajiște cu degustări de la antreprenori locali, proiecții de film în natură, momente de poezie. La ediția de anul trecut, au participat peste 100 de artiști independenți și 8000 de vizitatori au fost prezenți la întâlnirile Weekend Sessions care au însumat 14 evenimente pe parcursul a 7 săptămâni”, se arată în comunicat.

Weekend Sessions este un eveniment suținut de Aqua Carpatica, UniCredit Bank și Flash Lighting Services SA și găzduit de Grădina Botanică a Universității din București.

Articolul precedentÎn timp ce ministrul Mediului este acuzat că închide ochii la tăierile ilegale de copaci, Romsilva montează camere de supraveghere pentru a opri furtul materialului lemnos
Articolul următorNeînțelegeri la nivel înalt. Iohannis vrea avioane militare de ultima generație, Dîncu optează pentru cele de mâna a doua
Jurnalist full-time / Pesimist part-time