Cristina Prună, amenințată de Ciolacu cu plângere penală

Votul online, mărul discordiei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi promite „zile fripte” deputatei USR PLUS, Cristina Prună, cea care a condus ieri ședința în care s-a votat moțiunea simplă PSD împotriva ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Ciolacu o acuză pe Cristina Prună că s-ar fi jucat cu voturile online

„Război” pe Facebook între ex-ministrul Justiției Ana Birchall și deputata Cristina Prună. Măcar nu s-au jignit

Așadar, Marcel Ciolacu a promis că va depune, de urgență, plângere penală împotriva deputatei Cristina Prună, considerând situația ca fiind, în opinia sa, inadmisibilă. „Cred că știe și un student în prima săptămână, o moțiune simplă sau o moțiune de cenzură nu este un act normativ, nu este o lege. Nu faci vot online. Nu poți să vii, să aduni cele două fiindcă așa ți-au cerut președinții de partid”, a spus Ciolacu, vizibil deranjat de Prună.

În plus, Marcel Ciolacu a mai declarat că rezultatul de ieri al moțiunii simple nu o să-l descurajeze pe viitor, dând asigurări că moțiunea de cenzură, împotriva Guvernului Cîțu, rămâne în picioare. „Vom face tot ce ține de noi să treacă această moțiune, vom merge tot în această nouă abordare unde nu ne adresăm numai politicienilor, ci și partenerilor sociali, ca să știe toată lumea ce a dus la depunerea unei astfel de moțiuni și eu cred că oamenii responsabili, trimiși de către români în Parlament, vor vota această moțiune de cenzură. Este și grupul minorităților, sunt oameni foarte serioși”, a mai spus Ciolacu.

Camera Deputaților a respins, ieri, moțiunea simplă intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, a celor de la PSD. Pentru moțiune au votat 143 deputați, 171 împotrivă. S-a înregistrat, de asemenea, și o abținere.

Articolul precedentBerceanu: „Au oprit intrarea în ţară a aproximativ 200 de tone de deşeuri”
Articolul următorUn consilier PNL îi scrie lui Clotilde Armand în franceză, poate așa pricepe
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.