Prună, deloc intimidată de amenințările lui Ciolacu

„Am o veste proastă pentru PSD și AUR: nu mă las intimidată de circul lor ieftin din Camera Deputaților!”, a spus Cristina Prună, deputatul USR PLUS care a condus ședința de ieri, în care s-a votat moțiunea simplă împotriva ministrului Ghinea

Cu toate că președintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenințat-o pe deputata USR PLUS, Cristina Prună, că are de gând să îi facă plângere penală, aceasta nu pare intimidată de această ipoteză. Așadar, Prună i-a răspuns lui Ciolacu, amintindu-i că votul electronic ar avea precedent în ceea ce privește moțiunile simple.

Cristina Prună le răspunde social democraților: „Am o veste proastă pentru PSD și AUR: nu mă las intimidată de circul lor ieftin din Camera Deputaților!”

Cristina Prună este deputatul USR PLUS care ieri a condus ședința de plen, iar în cadrul acestei ședințe, moțiunea împotriva lui Cristian Ghinea, ministrul Fondurior Europene, a fost respinsă cu 171 de voturi contra, 143 pentru și o abținere. „Respingerea moțiunii a declanșat un circ în Camera Deputaților, cu domnii Simonis (PSD) și Simion (AUR) personaje principale care au început să urle de la tribună că voturile de pe tabletă nu trebuiau luate în considerare”, a scris pe Facebook Cristina Prună, deputat USR PLUS.

„Este a treia moțiune simplă votată în Camera Deputaților cu acest sistem și până acum parlamentarii PSD și AUR nu au semnalat vreo problemă. Pentru că nu este nicio problemă”, a mai spus aceasta, adăugând că amenințările cu plângerilpenale nu o intimidează și că PSD ar trebui să învețe lecția opoziției.

Îmi imaginez că e foarte greu după 4 ani în care s-au folosit de majoritatea parlamentară ca un tanc pentru a vota toate mizeriile în parlament. AUR trebuie să învețe să nu mai copieze după PSD

Cristina Prună, pe Facebook

Totul a început de la amenințarea lansată de președintele PSD, Marcel Ciolacu, cel care a anunțat, ieri seara, că are intenția de a depune o plângere penală pe numele deputatului Cristina Prună, pentru că ar fi luat în calcul voturile online, situație considerată ca fiind una de neacceptat, atât de PSD, cât și de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

Cristina Prună, amenințată de Ciolacu cu plângere penală

Articolul precedentRobert Sighiartău, despre lupta internă din PNL: „Nu avem voie să ne atacăm între noi mişeleşte, în spaţiul public sau pe Facebook şi prin conturi false”
Articolul următorNăstase susține că anumiți liberali vor vota moțiunea de cenzură. Care ar fi miza?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.