Sursa foto: Facebook

Președintele Forța Dreptei Ludovic Orban a anunțat că în martie sau aprilie 2023 va avea loc primul Congres al partidului, după alegerile în organizațiile județene.

Fostul premier a mai punctat că Forța Dreptei a reușit într-un timp foarte scurt să înființeze organizații în 24 de județe. Potrivit acestuia, obiectivul principal este constituirea de filiale la nivelul tuturor judeţelor şi sectoarelor până la data de 1 iulie 2022.

”Am stabilit practic persoectiva calendarilor de alegeri. Cel mai probabil după 1 septembrie vor începe constituirea de organizaţii locale prin Adunări generale şi după data de 1 octombrie, conferinţele judeţene”, a spus Ludovic Orban, potrivit news.ro.

„Ne propunem ca în cursul acestui an să obţinem practic o recunoaştere la nivel european”

De asemenea, fostul președinte al PNL a precizat că va depune o cerere de înscriere în Partidul Popular European (PPE), afirmând că partidul pe care îl conduce este singurul care poate aduce o schimbare în România.

Orban a mai precizat că este consecvent angajamentelor pe care le-a făcut față de cetățenii români la ultimele alegeri, afirmând că Forța Dreptei va fi împotriva oricărei creșteri a impozitării și va apăra cota unică.

„Cota unică de impozitare este o reformă liberală, care a fost făcută în perioada 2005-2008, o reformă care a dat rezultate evidente în ceea ce priveşte echitatea fiscală pentru cei care muncesc şi vom apăra cu toată forţa cota unică de impozitare. Vom respinge orice tentativă de creştere a impozitării în România”, a declarat fostul liberal.  

Totodată, acesta a amintit că parlamentarii Forța Dreptei pregătesc un proiect legislativ prin care se vor reduce contribuțiile deoarece „problema în România este constituită de taxarea prea mare a muncii.”

Citește și articolul despre: Ludovic Orban cere Parlamentului să adopte o declarație de condamnare a acțiunii Federaţiei Ruse

Articolul precedentProtestatarii Greenpeace au blocat intrarea unui petrolier în Anglia
Articolul următorCristian Popescu Piedone: „Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.