Sursa foto: Facebook/ Vlad Popescu Piedone

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone a transmis câteva cuvinte locuitorilor din Sectorul 5, „oamenilor calzi și blânzi” ce i-au fost alături în acești ani.

Fostul primar a mărturisit că îi poartă în suflet „clipă de clipă” și că îi este dor de ei.

„Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase pe care prietenele mele din cartiere mi le ofereau în fața blocurilor…  Mi-e dor de discuțiile noastre… Mi-e foarte dor…Dar calendarul își vede de ale sale și cerne. Și timp și zile și viață… Cu voia lui Dumnezeu și cu dragostea voastră, poate ne vom revedea mai curând decât speră orcii”, a scris Piedone.

Până atunci, vă doresc sănătate și belsug în case!

Totodată, acesta le-a dat asigurări locuitorilor din Sectorul 5 că planurile de modernizare a sectorului nu vor fi spulberate de „orci.” Mai mult, Piedone a precizat că vorbește zilnic cu fiul său, Vlad, cel care va continua să facă din imposibil posibil.

„El, tânărul și bunul meu Vlad, a rămas stâlpul familiei noastre! Are 32 de ani. E copt, pentru că s-a copt lângă mine! Știe exact ce mi-am dorit pentru comunitatea noastră!  Și cu sprijinul VOSTRU, Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5!”, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, fostul edil e sigur că atâta timp cât fiul său va ajunge la Primăria Sectorului 5, „orcii nu vor mai pune ghearele murdare pe această bucată de țară.”

„De doi ani, aici în 5 decide doar comunitatea, iar banul public se cheltuie exclusiv pentru nevoile comunității! Pentru orci… nu mai sunt bani publici de supt! Echipa Piedone își continuă în timpul acesta treaba”, a mai scris Piedone.

În încheierea mesajului său, fostul edil i-a îndemnat pe susținătorii săi să îi trimită mesajele prin scrisori.

„Până la alegerile anticipate din toamnă, presupun, transmite-ți-mi mesajele voastre prin scrisori. Poate că n-ați mai trimis de mult scrisori pe hârtie… Sincer, nici eu.  Dar în pușcărie așa este… Poți vorbi cu familia, cu avocații… Cu prietenii dragi comunici prin scrisori la plic. Așa că vă aștept, cu drag, scrisorile pe adresa: Destinatar: Popescu Cristian Victor Piedone, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr. 154, Sectorul 5, București, cod Postal 51527 Cu dragoste și respect,  Piedone NEVINOVAT”, a concluzionat fostul primar al Sectorului 5.

Citește și articolul: Vlad Popescu Piedone, anunț la mitingul de susținere al fostului primar Piedone: Voi candida la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele tatălui meu mai departe

Articolul precedentLudovic Orban, planuri pentru Forța Dreptei. Fostul liberal va depune cerere de înscriere în Partidul Popular European
Articolul următorCând vor fi distribuite pastilele de iodură de potasiu