Sursa foto: Youtube

Filip Havârneanu, deputat USR, a reușit să atragă toate privirile în Parlament datorită discursului său incoerent, acesta vorbind asemenea unui bărbat ce ar fi consumat o cantitate mare de alcool.

Cu toate acestea, useristul a spus că situația în care se află se datorează imaginilor teribile pe care le-a văzut în Ucraina.

„Fiind un om de acțiune, nu am ascultat medicul. Pentru a face față tuturor solicitărilor, am rezistat în această perioadă cu calmante, pentru a putea rămâne în picioare. Este adevărat că prestația mea de la pupitrul Parlamentului nu a fost cea mai bună”, a declarat acesta.

Deputatul a fost trimis acasă pentru „prestația” sa din Camera Deputaților

De asemenea, acesta a spus că oboseala acumulată pe durata vizitei în Kiev l-au afectat, nereușind să se odihnească deloc.

„Oboseala acumulată pe durata deplasării în Kiev, zilele în care nu m-am hrănit și nu am dat corpului pauza de refacere și-au spus cuvântul”, a mai spus Hărnârveanu.

Totodată, deputatul USR a reamintit că ia medicamente care îl ajută să nu „clacheze” de durere fizică, având mereu o stare de moleșeală și somolență.

„Medicamentele care mă ajută să nu clachez de durere fizică dau și ele de asemenea o stare de moleșeală și somnolență, efecte pe care am crezut că pot să le ignor. Pe de altă parte, ceea ce am trăit, văzut și simțit în orașele masacrate m-a zguduit emoțional, nimeni nu este de piatră”, a concluzionat Filip Havârneanu.

Potrivit Libertatea, deputații USR au realizat că are probleme, motiv pentru care au deci să îl trimită acasă. Cu toate acestea, deputatul nu a plecat înainte de a vorbi la tribuna Parlamentului, votând 19 legi.

Reamintim că potrivit un sontaj CURS realizat în intervalul 28 martie- 11 aprilie, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, USR ar reuși să adune 11% din electorat.

Pe primul loc se află PSD, cu 35%, urmat de PNL cu 23% și AUR, cu 12 %. UDMR se menţine la un nivel de 5% în intenţiile de vot.Partidul fostul premier Victor Ponta, Pro România, ar obţine 3% din voturi, în timp ce Partidul Umanist social-liberal, are 2%, iar partidul lui Liviu Dragnea, Alianţa pentru Patrie, şi cel al lui Ludovic Orban, Forţa Dreptei, au câte 1%.

Citește și: Se rupe USR? Care este planul lui Cătălin Drulă pentru a salva partidul 

Articolul precedent1 Mai pe litoral. Marea Neagră, destinația preferată de români
Articolul următorO navă ce se îndrepta spre Malta, cu tone de combustibil, s-a scufundat