Captură Video
Captură Video

George Simion a participat la o petrecere, alături de aproximativ 1.000 de oameni.

Deşi România înregistrează numere record de îmbolnăviri cu coronavirus, liderul AUR ignoră normele impuse de pandemie.

Acesta nu poartă mască şi revine cu un nou scandal, la scurt timp după descinderea de la primăria Timișoarei, soldată cu dosar penal.

Liderul AUR a sărbătorit Ziua Culturii Naționale, alături de 1.000 de oameni, în Sălaj. Masca lipseşte cu desăvârşire, iar regulile impuse de pandemie nu sunt respectate

Cei invitaţi la petrecerea organizată de Alianța pentru Unirea Românilor nu poartă mască, oamenii fiind indiferenţi de prezenţa poliţiştilor care au intervenit pentru respectarea legii.

Legea rămâne facultativă pentru George Simion, care susține că se află în legalitate, explicând că petrecerea este, de fapt, o manifestație politică.

Petrecere organizată de membrii AUR, în condiţiile în care România atinge, iar, 10.000 de infectări pe zi: “Avem libertate politică”

Simion insistă asupra faptului că hotărârile de guvern nu impun certificatul verde la intrare. Mai mult, acesta nu crede în limitarea capacităţii spațiului.

Evenimente ca ieri și astăzi, care nu sunt interzise de lege pentru că evenimentele politice, atenție, nu sunt cuprinse în nicio hotărâre de guvern și avem libertate politică, indiferent cât ar încerca unii și alții să ne scoată în afara legii”, a declarat liderul AUR.

Petrecerea a fost animată de muzica patriotică interpretată de naistul Nicolae Voiculeț, relatează Realitatea PLUS.

Conform publicaţiei Gândul, la petrecerea organizată de Alianța pentru Unirea Românilor era așteptat să se alăture și Călin Georgescu. Acesta s-a întors în AUR, la finalul anului trecut.

Articolul precedentAMR, solidar cu Fritz după ce AUR a luat cu „asalt” Primăria Timișoara
Articolul următorMarian Iorga, șeful din Poliție care lua mită lucernă și își promova subalternele după ce îi ofereau favoruri sexuale, se plânge din nou la instanță
Jurnalist full-time / Pesimist part-time