Sursa foto: Antena 3

Primarul din Beleți-Negrești a fost găsit de polițiști după ce a făcut un accident cu mașina în județul Gorj. Bărbatul avea o ușoară hipotermie și a fost internat la spital, relatează Digi24.

Mihai Marin a dispărut în noaptea de duminică spre luni, după ce sediul primăriei a fost cuprins de flăcări. Familia a anunțat poliția, iar la o zi distanță, bărbatul a fost implicat într-un accident pe Defileul Jiului. El ar fi pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-un șanț.

Primăria a ars aproape în întregime

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, Corina Scurtu, a declarat că edilul conducea mașina din direcția Petroșani către Târgul Jiu. El ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton montat pe marginea carosabilului.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Primarul a fost transportat la Spitalul Județean din Târgul Jiu, dar a refuzat să se interneze. Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, a precizat că bărbatul nu prezenta leziuni care să îi pună viața în pericol.

Pompierii au găsit urme de motorină în jurul clădirii

Din păcate, incendiul ce a izbucnit duminică noaptea a distrus aproape în întregime primaria din Beleți-Negrești. Mai mult, în timpul incendiului a fost afectată și arhiva primăriei. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au precizat că focul ar fi fost pus inteționat. În jurul clădirii s-au găsit urme de motorină.

Mai mult, pompierii au reușit să împiedice flăcările să ajungă la alte case. Alimentarea cu apă s-a făcut în navetă de la un hidrant care se află la câțiva kilometri distanță. Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere în cazul incendiului ce a afectat sediul Primăriei Beleți-Negrești.

Edilul Mihai Marin este considerat principalul suspect cu privire la incendierea primăriei. Conform polițiștilor, acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în noaptea incendiului.

Reamintim că edilul a intrat cu mașina primăriei într-un parapet pe Defileul Jiului. Acesta a fost dus la spital, însă a părăsit unitatea medicală fără să dea explicații.

Incendiu la sediul unei primării din Argeș

Articolul precedentBogdan Chirițoiu: „Scumpirea RCA ar fi putut fi evitată”
Articolul următorSe impune carantina pentru persoanele nevaccinate care intră în țară. AUR: ”Se încalcă libertatea de mişcare”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.