Cristian Popescu Piedone (captură video)

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, împreună cu cei din Consiliul Local, dar mai ales cu un retailer au reușit să aducă o rază de bucurie pe sufletul celor care sunt încercați de soartă și cărora astăzi „le este puțin mai bine” decât ieri. Centrul Social Comunitar a primit o sponsorizare importantă, în valoare de 250.000 de euro, aceasta fiind făcută de un cunoscut lanț de supermarketuri. De altfel, Piedone a scos în evidență faptul că de cele mai multe ori un străin este cel care ajută omul căzut în genunchi, dar că mai este nevoie și de un „dram de noroc” pentru asta.

„Câți dintre VOI n-au gustat povara, amarul și singurătatea? Câți dintre VOI cei de acasă, ori de departe, n-ați răzbit în viața ajutați doar de străini? Câți dintre VOI ați fi fost NIMENI, astăzi, dacă într-o zi un străin nu credea în voi și nu vă ajuta să descoperiți calea cea bună? Astăzi, vorbim despre cei care merită o viață mai bună”, a scris edilul pe contul său de Facebook.

Acesta a afirmat că beneficarii centrului sunt „copiii sărmani care au nevoie de comunitate, de modele, de sprijin, de căldură, de prieteni, de hrană, de haine, de NOI”, „mamele singure care au nevoie de NOI”, dar și „mame au iubit, cândva, și-au fost snopite în bătaie de bărbații imaturi, mărunți și falși pe care i-au iubit…”, subliniind importanța pe care NOI, cei care poate le avem pe toate, putem contribui cu puțin la fericirea acestora.

„Noi suntem speranța”

De altfel, primarul susține că, așa, cu darul venit din partea sponsorului, tuturor celor din Centrul Social Comunitar Ferentari „de astăzi încolo… le este puțin mai bine”, adăugând că pentru aceștia „noi suntem speranța”. Mai mult, că aceștia nu cer nimic, nici copiii, nici părinții, mulțumirea lor cea mai mare fiind aceea de a ști că nu sunt singuri. „Ce este aici, cine este aici, cine lucrează aici și cine își cauta speranța vieții aici… puteți afla dacă ne faceți o vizită! Nu trebuie să aduceți nimic! Avem de toate! Dar ne-am bucura să vă știm, sufletește, aproape”, a mai transmis primarul Piedone.

De altfel, edilul s-a arătat foarte mulțumit de ceea ce a văzut, amintind de perioada în care se ocupa de Protecția Consumatorului. „Văd aici flux tehnologic, totul făcut ca la carte, țiplă”, le-a transmis celor responsabile cu administrarea Centrului Social.

După „inspecția” pe care a făcut-o centrului, Piedone s-a ales cu un recital din partea copiilor, acesta fiind modul prin care cei mici i-au mulțumit pentru faptul că împreună cu inimosul sponsor le-a adus ceva bucurie, mai ales acum, înainte de sărbători. Aprecieri au venit și dinspre doamnele administratoare, care au ținut să îi mulțumescă pentru facilitatea comunicării cu cei care pot veni în sprijinul celor aflați în dificultate.  

De 1 iunie, primarul Piedone a fost alături de copiii instituționalizați

Articolul precedentPSD acuză dubla măsură a celor de la USR
Articolul următorCristian Terheș, sancționat de Parlamentul European din cauza certificatului verde