Cu toate că, la un moment dat, s-a retras din politică, dând impresia că nu are de gând să mai cocheteze cu acest domeniu, iată că Elena Băsescu, fiica fostului președinte, a decis să-și calce pe mândrie și să candideze din nou, cap de listă pentru Camera Deputaților, din partea PMP Constanța. Anunțul a fost făcut de filiala PMP de județ, într-un comunicat trimis presei. Potrivit aceluiași comunicat, în timp ce Elena Băsescu va reprezenta poza de pe afișul de la Camera Deputaților, Claudiu Iorga Palaz va candida pentru Senat, din partea aceleiași formațiuni.

Elena Băsescu, din nou pe cai mari

Băsescu e supărat pe Iohannis și Orban: „Iresponsabilul de la Cotroceni şi inconştientul vesel de la Victoria”

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul preşedinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, a transmis PMP Constanţa printr-un comunicat de presă.

Piedone îl face knock-out pe argatul lui Băsescu, Iliescu

Ziarul de Investigații

Articolul precedentSoțul Vioricăi Dăncilă, vizat de percheziții. Ce spune IJP Argeș, după ce Dăncilă nega „știrile false”
Articolul următorDeloc surprinzător, Tăriceanu spune că e de acord cu Ponta. Testele făcute în privat trebuie decontate
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.