Viorica Dăncilă și Cristinel Dăncilă

Potrivit unor surse judiciare, Cristinel Dăncilă, cel ce este soț al fostului premier Viorica Dăncilă, totodată angajat în cadrul OMV Petrom, ar fi refuzat să acorde dreptul procurorilor pentru percheziții în biroul său, direcționându-i pe aceștia către portar, angajat care nu are competență în cazul de față, potrivit stiripesurse.ro.

Declarația IJP Argeș

„În cursul zilei de 14 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, au desfăşurat o activitate de percheziţie la sediul regional al unei societăţi comerciale, situat în municipiul Piteşti. Activitatea s-a desfăşurat în scopul administrării de probatoriu, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar în urma activităţii de percheziţie, au fost ridicate mai multe documente. La acest moment, cercetările vizează modul în care o persoană fizică ar fi dobândit o suprafaţă de teren, pentru care ulterior a avut o relaţie contractuală cu societatea comercială în cauză, ce activează în domeniul petrolier”, declară Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Dăncilă, prinsă cu minciuna

Pe de altă parte, cu foarte puțin timp în urmă, Viorica Dăncilă declara următoarele, negând orice știre de acest fel.

„Nu există nicio percheziție la biroul soțului meu, nu există nicio acuzație la adresa soțului meu. Soțul meu nu a făcut nicio tranzacție imobiliară. Documentele la care faceți referire nu au legătură cu soțul meu. Știrea apărută în spațiul public este falsă. Soțul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nu are nicio legătură. Nimic din ceea ce apare în spațiul public despre soțul meu nu este adevărat. Este încă un atac la familia mea, m-am obișnuit. Soțul meu nu a avut nicio discuție cu procurorii, nicio întâlnire, nu are de ce, pentru că soțul meu nu are nicio legătură cu această ancheta.”, a spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentRaed Arafat îndeamnă populația să nu mai sune la 112 decât în caz de nevoie
Articolul următorElena Băsescu se întoarce! Cap de listă la parlamentare în Constanța
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.