Iulian Bulai, USR
Iulian Bulai Foto: Facebook

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai a anunțat în stilu-i caracteristic că de astăzi începe votarea în „cel mai plictisitor partid din România”. Atât de plictisitor, încât după vot, cei trei candidați se vor bate pe umăr și va pleca fiecare la casa lui. Plictiseala la care face referire Bulai vine după comparația cu alegerile interne din cadrul PNL, unde se duce o bătălie în doi, cu săgeți aruncate în stânga și-n dreapta, ba chiar și spre Cotroceni.

„Mâine dimineață (n.r. miercuri) începe votarea în cel mai plictisitor partid din România. Nimeni nu a amenințat pe nimeni cu răzbunarea. Nimeni nu a deschis dosar penal pentru contracandidați. Nimeni nu a vehiculat excluderea din partid pentru cei care pierd. Niciunul dintre cei trei candidați nu a zis că îsi face alt partid dacă pierde. Niciun candidat nu a venit cu bodyguarzi la dezbateri. Nimeni nu a îmbrâncit pe nimeni”, a scris Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

Acesta a făcut referire și la direcția pe care au adoptat-o toți cei trei candidați cu privire la ieșirea de la guvernare, respectiv revenirea în coaliție. „Toți trei au susținut ieșirea de la guvernare. Toți trei doresc refacerea guvernării alături de coaliția de dreapta. Toți trei au acces egal la baza de date a tuturor membriilor partidului. Toți trei zâmbesc frumos și răspund politicos la toate întrebările. Unul e mai înalt. Ceilalalți îs egali de statură. Unul are nume de dac autentic, unul de profet și al treilea de mare mucenic. Nu are cum să iasă rău. Toți trei poartă ochelari și sunt ardeleni. Plictiseală mare de tot. Mâine începe votarea”, a mai scris deputatul de la USR PLUS.

Cât privesc emoțiile alegerilor, în opinia sa, toți trei au emoții. Mai mult, Bulai a lansat o previziune a momentului de după alegeri. „Unul va câștiga. Toți trei vor aplauda și vor bea un pahar de vin împreună. La final, fiecare spune ce e mai bine despre celălalt. Se bat pe umeri și merge fiecare la casa lui. Rămânând în același partid. Împreună fac ordine la partid după conferința de presă. Nu fuge nimeni acasă cu ștampila”, și-a încheiat Bulai povestea alegerilor din cel mai plictisitor partid.

Congresul USR PLUS va avea loc pe 2 octombrie, iar cei trei candidați ala șefia partidului sunt cei copreședinții Dan Barna (președintele USR) și Dacian Cioloș (președinte PLUS), respectiv senatorul de Brașov, Irineu Dărău. Rămâne de văzut dacă nu se vor arunca și pe aici cu vorbe grele, căci sunt vizibile câteva scântei, dar pare că Bulai nu le-a remarcat încă.

Cioloș, despre cum i s-a propus să fie președinte și de ce a refuzat

Articolul precedentRosal ar putea părăsi gunoaiele din Prahova!
Articolul următorCine mătură străzile din Ploiești din 16 septembrie?