Carmen Dan și Liviu Dragnea (Antena 3)

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, „omul lui Dragnea” cum a fost numită aceasta, s-a declarat foarte bucuroasă că Dragnea a fost eliberat condiționat, mai mult, este de părere că nimeni nu îi poate contesta acestuia forța cu care a ținut în mână un partid foarte puternic.

„Liviu Dragnea a fost un lider pentru că a ținut în mână un partid foarte puternic, l-a ținut unit și a și obținut victorii în această poziție. E un lucru pe care nimeni nu-l poate contesta și eu aș vrea să nici nu-l uite cineva. Am primit această veste cu multă bucurie. Îl cunosc pe Liviu Dragnea de mai bine de 20 de ani. Am lucrat cu el și știu că a fost o perioadă grea pentru el. Am certitudinea că sunt mulți cei care se bucură, din membrii de partid, că acesta a fost eliberat”, a declarat Carmen Dan, la Digi 24.

Totodată aceasta a menționat că „era Dragnea”  a fost una bună pentru România, perioadă în care oamenii au trăit mai bine. „Este convingerea mea”, a afirmat fostul ministrul de Interne. Cât privește ceea ce se va întâmpla cu Dragnea, după eliberarea condiționată, care vine și cu o serie de interdicții, Carmen Dan este convinsă că fostul lider al social democraților va vrea liniște, însă acesta ar putea face dezvăluiri despre perioada petrecută la vârful politicii românești.

„Sunt convinsă că Liviu Dragnea își dorește liniște. Vrea să fie alături de familie. Sunt decizii pe care le poate lua doar Liviu Dragnea. Sunt convinsă că după ce va analiza, le va comunica. E cert că va ține cont de toate deciziile instanței. Nu cred că liderii PSD au de ce să se simtă amenințați. Avem ocazia ca Liviu Dragnea să vorbească despre această relație, doamna Viorica Dăncilă a vorbit, a scris o carte. Liviu Dragnea a fost un lider pentru că a ținut în mână un partid foarte puternic, unit. Și a și obținut victorii”, a mai declarat Carmen Dan.

În acest moment, zeci de susținători îl așteaptă pe Liviu Dragnea în fața Penitenciarului Rahova, cu pancarte improvizate și scandând „Liviu Dragnea, te iubim” sau „Libertate”.

Liviu Dragnea e un om liber. Decizia Tribunalului Giurgiu e definitivă

Articolul precedentEliberarea lui Dragnea: un act previzibil, care îi șochează doar pe naivi
Articolul următorDragnea se consideră „deținut politic” într-o Românie amanetată