Captură video Youtube
Captură video Youtube

Un șarpe a intrat în spitalul din Balș, județul Olt.

Deși specia din care face parte reptila este una inofensivă, cadrele medicale au apelat, conform procedurii, numărul unic de urgență, 112.

Specia se numește Natrix Natrix, șarpele fiind cunoscut și sub denumirea de șarpele de casă. Reptila nu este veninoasă și, de obicei, poate fi întâlnită în apropierea apelor sau în păduri.

Șarpele ar fi intrat pe o ușă de acces care a fost uitată deschisă, fiind folosită doar de către angajații unității medicale din Olt

După ce o persoană a observat și filmat reptila care s-a urcat pe un perete, cadrele medicale au sunat la 112.

În mai puțin de 10 minute, șarpele a fost prins de către jandarmi și eliberat în mediul natural.

Cu toate acestea, înainte de capturare, reptila s-a târât pe coridoarele spitalului, ajungând într-o sală de mese.

Managerul unității medicale: ”Nu a avut loc niciun incident neplăcut”

Potrivit publicației Gândul, managerul unității medicale a anunțat că se va face curățenie pe unde mai este iarbă în curtea spitalului pentru a evita astfel de incidente.

A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunțat prezența șarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins și gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc niciun incident neplăcut”, a declarat managerul unității sanitare, Ramona Costache, potrivit sursei citate.

Articolul precedentA fost confirmat al treilea caz de variola maimuței. Rafila: ”Nu este recomandată vaccinarea populației”
Articolul următorRecord îngrijorător: România, campioana Uniunii Europene la numărul de copii care trăiesc în sărăcie
Jurnalist full-time / Pesimist part-time