Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Doi turiști români au fost umiliți de angajații din Grecia pentru că s-au dus pe plajă cu o geantă frigorifică cu produse din afara unității.

Este vorba despre doi părinți români care au ales ca destinație de vacanță plaja Tigania din Halkidiki.

Tatăl a simțit nevoia să împărtășească experiența neplăcută pe grupul Forum Grecia de pe Facebook, un forum dedicat turiștilor români care călătoresc în statul elen.

Deși a apreciat frumusețe plajei, bărbatul a descris episodul ca fiind ”cea mai proastă experiența a sa din Grecia”

Părinții nu au adus mâncare din altă locație, ci doar iaurt pentru copil. Totuși, angajații au vrut să confiște geanta.

După o atentă, ”inspecție” grecii au ajuns la concluzia că românii nu au încălcat nicio normă, având asupra lor doar produse pentru fetiță.

Plajă este foarte frumoasă, în schimb administratorul este o persoană extrem de impertinentă și agresivă! Pe plajă respectivă, dacă stai pe șezlong este interzis să vii cu băutura/mâncarea din altă parte (ceea ce e absolut normal). Am avut la noi o geantă frigorifică cu iaurt/lapte/borcanșe cu mâncare pentru cea mică! Văzând geanta, administratorul a venit să ne-o confiște (lăsând-o până la urmă doar după ce i-a făcut inspecția)”, a precizat tatăl în textul distribuit pe Facebook.

Experiența cuplului nu se oprește aici. Oamenii au fost agresați și amenințați de angajații greci pentru că au intrat în vorbă cu prietenii care erau în exteriorul localului. ”Ne-au ridicat de pe șezlonguri pentru că prietenii noștri nu consumă de la barul lor!”

Românii au precizat că, timp de 3 ore, au comandat în valoare de peste 60 de euro. Cu toate acestea, au fost refuzați în momentul în care au mai cerut 2 șezlonguri pentru prietenii lor care urmau să ajungă.

Nefiind primiți în incintă, prietenii au ales să stea pe plajă, cu umberlele și băuturile lor, aduse de acasă.

Văzând că am mers să discutăm cu ei și că suntem prieteni, iar ei nu consumă de la barul lor, ne-au ridicat de pe șezlonguri. Totul s-a produs într-un mod foarte agresiv și cu amenințări. Aveam băuturile neterminate, iar fetița mea dormea, în acel moment, sub umbrelă!”, a scris tatăl pe grupul de pe Facebook.

Articolul precedentLegăturile profunde dintre Franța și România în contextul războiului din Ucraina
Articolul următorÎncotro presa românească? Încrederea în știri este în scădere
Jurnalist full-time / Pesimist part-time