Clădirea agenției The Associated Press, distrusă. Hamas amenință că va ataca Tel Aviv

Din câte se știe până acest moment, nu există victime, însă clădirea ce găzduia birouri ale agenției de presă The Associated Press și ale televiziunii Al-Jazeera, este total distrusă. Hamas a promis că va ataca centrul Israelului

Un atac aerian venit dinspre Israel a distrus, în cursul zilei de astăzi, clădirea în care se aflau birouri ale agenției de presă The Associated Press. În respectiva clădire de 12 etaje din Gaza se afla inclusiv sediul cunoscutei televiziuni Al-Jazeera, informează Mediafax.

Din fericire, cladirea în care se afla The Associated Press și Al-Jazeera a fost evacuată la timp

Aflând despre posibilitatea unui atac, armata le-a cerut celor din clădire să părăsească incinta, cu doar o oră înainte. Clădirea s-a prăbușit în urma atacului, lăsând în urma sa un nor dens de fum negru, după cum se poate vedea și în imaginile video suprinse.

Șoșoacă susține că în India nu există campanie de vaccinare, iar Israelul „a vaccinat cu arma la tâmplă”

Cu toate astea, nu se știe cu exactitate dacă, în urma atacurilor, există sau nu victime, în ciuda eforturilor armatei de a evacua perimetrul.

Hamas amenință că va ataca Tel Aviv

Imediat după bombardament, Hamas, filiera militară a organizației islamiste din Gaza, a amenințat că vor exista consecințe, promițând că va răspunde cu un nou atac împotriva Israelului, direct în Tel Aviv.

„După bombardarea unui turn civil din Gaza, locuitorii din Tel Aviv și din centrul Israelului trebuie să se pregătească”, a spus Abu Obeida, purtătorul de cuvânt al Brigăzilor Ezzedin Al-Qassam.

Articolul precedentÎntre timp, alte 150 de tone de deșeuri ilegale se chinuie să intre în România
Articolul următorFirea acuză: „Informații extrem de importante au fost manipulate”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.