Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Un agent din penitenciarul din Arad a fost prins în momentul în care a încercat să introducă droguri în incinta închisorii.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, avea asupra lui substanțe ilegale, iar destinația ”mărfii” era celula unui deținut.

Agentul care transporta droguri era angajat de cinci ani la penitenciar. După ce a fost prins, acesta a decis să își dea demisia

Surprins fix în momentul în care încerca să introducă substanțele psihotrope în închisoarea de maximă securitate, bărbatul a decis să demisioneze. Cu toate acestea, agentul va fi supus cercetărilor și, cel mai probabil, nu va scăpa de un dosar penal.

Un agent al penitenciarului de maxima siguranță din Arad a fost depistat, ieri dimineață, în timp ce încerca sa introducă în unitate o substanță susceptibilă că ar fi psihotropă”, precizează Antena 3.

Descoperirea a fost făcută la controlul corporal la care sunt supuși toți angajații penitenciarului, la intrarea în tură

Conform sursei citate, la scanner s-a observat o punguță cu o cantitate mică de praf de culoare albă. Imediat au fost anunțați polițiștii DIICOT, iar praful a fost trimis la analize.

Surse din cadrul penitenciarului de maxima securitate au explicat, pentru sursa citată, că substanța în cauză ar fi trebuit sa ajungă la unul dintre deținuți.

Articolul precedentCămin de bătrâni de 5 stele, în județul Galați
Articolul următor„Coaliția sărăciei” aduce un deserviciu securităţii naţionale pe termen lung
Jurnalist full-time / Pesimist part-time