Sursa foto: Facbook/Cinque Stelle Residence
Sursa foto: Facbook/Cinque Stelle Residence

Galațiul beneficiază de un cămin de bătrâni de 5 stele, iar prețurile încep cu suma de 3.300 lei pe lună.

În ciuda tarifelor, centrul de îngrijire și supraveghere Cinque Stelle Residence este prezentat ca fiind este o soluție ideală pentru cei rămași singuri, în neputințe și boli sau pentru acei ce își privesc senectutea ca un lung prilej de a se bucură de viață.

Conform declarațiilor făcute de reprezentanții firmei, locația se află într-o zonă foarte liniștită, ușor accesibilă tuturor, la 10 minute de Galați.

Centru precizează că angajații au experiență în acest tip de servicii oferite persoanelor vârstnice, iar unitățile ultramoderne plasează afacerea pe locurile fruntașe în cadrul acestui sector de servicii medicale

Experiența, seriozitatea și profesionalismul ne recomandă și ne caracterizează. Oferim sprijin tuturor celor care doresc să apeleze la noi. Suntem un cămin privat, un centru de îngrijire bătrâni non stop”, au precizat reprezentanții Cinque Stelle Residence.

Sursa foto: Facbook/Cinque Stelle Residence

Căminul pentru vârstnici Cinque Stelle Residence oferă cazare în camere moderne mobilate, spațioase, cu grupuri sanitare proprii

* Meniuri pregătite zilnic de bucătari profesioniști (3 mese pe zi și 2 gustări), în bucătăria proprie;

* Administrarea tratamentului medical, conform prescripției medicale;

* Medici de specialitate și investigații medicale suplimentare la solicitare, legătură permanentă cu medicii pentru servicii medicale diverse;

* Consiliere pshologică la nevoie;

* Sistem apelare urgență ;

* Spălătorie profesională (spălare/călcare haine);

* Schimbarea asternuturilor de două ori pe săptămână și ori de câte ori este nevoie.

Reacția gălățenilor: ”Nu există nimic de 5 stele în acest anunț. Poate doar prețurile. Doar cei cu pensii speciale își permit să plătească”

În ciuda reclamelor și a descrierii, anunțul a stârnit critici din partea gălățenilor.

Anunțul a fost publicat pe grupul ”Susținem afacerile locale din Galați”, iar internauții nu au întârziat să reacționeze.

Analizând atât pozele, cât și prețurile, oamenii sunt de părere că tarifele sunt exagerate, comparativ cu pensiile modeste ale românilor.

Articolul precedentComisarul european pentru mediu, despre defrișările din România: ”Este o activitate infracţională”
Articolul următorDroguri în închisoare: un agent din penitenciar a încercat să ”ajute” un deținut
Jurnalist full-time / Pesimist part-time