Navalnîi, dezvăluiri din „lagărul de concentrare”

Opozantul președintelui rus a dat detalii inclusiv despre locația închisorii în care se află, amănunt ținut secret până acum

Într-o postare recentă pe rețeaua de socializare Instagram, opozantul rus, Alexei Navalnîi descrie condițiile din închisoarea în care se află în acest moment. Potrivit lui Navalnîi, locul în care acesta este încarcerat ar avea multe în comun cu un „lagăr de concentrare”.

Partidul lui Merkel, înfrângere în două landuri din Germania

Alexei Navalnîi: „Toată lumea este supravegheată şi cea mai mică încălcare duce la un raport”

„Trebuie să recunosc că sistemul penitenciar rus a reuşit să mă surprindă. Nu am crezut că se poate construi un lagăr de concentrare la 100 km de Moscova”, a scris Alexei Navalnîi, pe rețeaua de socializare, potrivit Digi24. De asemenea, acesta a adăugat: „Trei lucruri continuă să mă surprindă: cerul înstelat de deasupra noastră, imperativul categoric (o lege care trebuie respectată necondiţionat şi este justificată ca scop în sine) din forul interior al fiecăruia şi senzaţia incredibilă de a-ţi trece mâna peste capul tocmai ras”, a mai spus el.

Opozantul președintelui rus a dat inclusiv detalii despre locația închisorii în care se află, spre bucuria tuturor celor care încercau să afle unde este acesta încarcerat. Potrivit lui Navalnîi, locația s-ar afla în colonia penitenciară nr. 2, de la periferia orașului Pokrov, în regiunea numită, culmea, Vladimir.

Alexei Navalnîi a fost condamnat într-un dosar din 2014, ce viza o presupusă fraudă comisă de acesta. În paralel, el reprezintă promotorul protestelor de amploare din Rusia, de la începutul acestui an.

Articolul precedentComandantul Spitalului Militar de Urgență din Focșani, eliberat din funcție, în urma scandalului vaccinării preferențiale
Articolul următorÎPS Teodosie răspunde doar în fața lui Dumnezeu, dar ia salariu de la Stat
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.