Foto: Facebook

Daniela Popa, consilier local al Sectorului 1, a precizat că Armand, pe lângă faptul că nu își îndeplinește artibuțiile de primar, se face vinovată de multiple neadevăruri.

Potrivit declarațiilor făcute de consilieră, Clotilde Armand, edilul Sectorului 1 din Capitală, a propagat 4 minciuni în ultimele 2 zile.

Consilier local din București: ”Armand a mințit că incendiul a izbucnit la imobilului din strada Virgil Madgearu nr. 27!”

Adevărul: incendiul a izbucnit în imobilul corp C, cu adresa str. Virgil Madgearu nr. 25A, din cadrul complexului Persepolis, autorizat încă din 2006”, a transmis Daniela Popa, într-un text distribuit pe contul de Facebook.

Consilier local din București, despre primarul Sectorului 1: ”A mințit că nu funcționau hidranții din zonă şi că a asigurat cisterne cu apă pentru ISUBIF”

Daniela Popa a explicat că, în realitate, hidranții au funcționat, aşa cum a declarat purtătorul de cuvânt ISUBIF, au avut cisterne cu apă şi toate materialele necesare.

Totodată, accesul în zonă a fost îngreunat pentru că Armand nu își face treaba de primar și nu a reglementat circulația pe drumurile riverane.

Clotilde Armand a minţit că primarul Tudorache, echipa de la urbanism, împreună cu Daniela Popa ar fi vinovați pentru izbucnirea incendiului

Adevărul: incendiul a izbucnit la imobilul corp C din str. Virgil Madgearu nr. 25A, la mansardă, din cauza unui radiator pentru exterior uitat în priză. Tudorache nu are radiator exterior, echipa de la urbanism era la serviciu, iar eu eram la şedință. Nici unul dintre noi nu a introdus în priză un radiator în mansarda acestui imobil”, scrie consiliera.

 ”A mințit că un ansamblu rezidențial „creşte” în curtea PSD sector 1 din str. Maior Gheorghe Şonțu nr.13”

Adevărul: organizația PSD Sector 1 este chiriaş în această locație. Proprietar este RAPPS”, explică Daniela Popa.

Articolul precedentAsociația ”Mai mult Verde” a organizat multiple activități educative și ecologice, cu participarea a peste 2.000 de elevi
Articolul următorCiolacu anunță că împărtășește aceeași viziune cu ministrul federal al Muncii din Germania
Jurnalist full-time / Pesimist part-time