Sursă foto: Facebook/Mai Mult Verde
Sursă foto: Facebook/Mai Mult Verde

Membrii Asociației ”Mai Mult Verde” au precizat că au dat startul activităților educative la Școala Gimnazială Nr 190 din Sectorul 4, în cadrul proiectului În Aer Liber, alături de partenerii de la Metropolitan Life.

Aici, cei peste 2.000 de elevi ai școlii au participat, toată săptămâna, la diverse activități dedicate protecției mediu.

Membrii Asociației ”Mai Mult Verde”: ”Copiii admirat expoziția de fotografie ”Artă din deșeuri” a lui Vlad Bâscă. Sunt instantanee surprinse în anul 2019, într-o tabără de ecologizare Mai Mult Verde din Delta Dunării”

De asemenea, membrii au creat, alături de elevi, un spațiu alternativ pentru educație În Aer Liber.

În egală măsură, școala va avea, de acum înainte, un spațiu pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Elevii au învățat despre importanța reducerii deșeurilor, reutilizarea ambalajelor și reciclarea acestora

Am amenajat, cu ajutorul celor de la CU OCHII PE VERDE, curtea din fața școlii: am plantat, am tocat crenguțe pentru obținerea de mulci, am toaletat arbuștii și am organizat ateliere în care am învățat despre lumea naturală. Elevii au participat la atelierele de reutilizare creativă, în care le-am povestit despre importanța reducerii deșeurilor, reutilizarea ambalajelor și ulterior reciclarea acestora”, se arată în comunicatul postat astăzi, 14 octombrie, pe contul de Facebook.

Săptămâna s-a încheiat cu o proiecție de film în aer liber unde copiii au putut urmări filmul documentar Generația Greta.

Articolul precedentStadiul lucrărilor din municipiul Constanța desfășurate în intervalul 11 – 13 octombrie
Articolul următorConsilier local din Sectorul 1: ”Armand a propagat 4 minciuni în ultimele 2 zile”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time