Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Cinci persoane au fost împușcate mortal și mai mulți au fost răniți în Raleigh, Carolina de Nord, transmite BBC.

Printre cei răniți se numără și un ofițer de poliție, aflat în afara serviciului.

Principalul suspect pentru moartea a cinci persoane a fost arestat

Potrivit primarului, împușcăturile au avut loc în apropiere de Neuse River Greenway, o zonă situată la periferia capitalei. În momentul de față, nu se cunoaște motivul atacatorului. Cu toate acestea, locotenentul de poliție din Raleigh Jason Borneo a spus că va obține mai multe informații în viitorul apropiat.

În această seară, teroarea a fost printre noi. Coșmarul fiecărei comunități a venit în Raleigh”, a declarat guvernatorul Carolinei de Nord, Roy Cooper, într-o conferință de presă.

Poliția din Raleigh a informat pe Twitter că suspectul a fost arestat. De asemenea, polițiștii au explicat că este vorba despre un bărbat caucazian.

Alte două persoane, inclusiv un alt polițist, au fost rănite și transportate la spital. Una dintre victimele atacului se află într-o unitate medicală, medicii afirmând că starea acesteia este una foarte gravă.

Împușcăturile în masă rămân o problemă constantă în SUA

Peste 34.000 de oameni au murit în împușcăturile din SUA în 2022. Dintre aceștia, mai mult de jumătate din atacatori s-au sinucis, transmite site-ul Gun Violence Archive.

Trebuie să oprim aceste violențe nejustificate. Trebuie să rezolvăm problema accesului la arme”, a transmis guvernatorul Cooper.

Articolul precedentPrimarii din Sectoarele 1 și 6, în conflict deschis pe tema ajutoarelor pe care Clotilde Armand vrea să le dea votanților
Articolul următorÎncepând cu 2030, uzina Dacia și-a propus să aibă emisie de carbon zero
Jurnalist full-time / Pesimist part-time