Sursă foto: Facebook/Nicolae Ciucă
Sursă foto: Facebook/Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a fost în vizită la uzina Dacia precizând că, în momentul de față, producătorul din România numără 15.000 de angajați.

În egală măsură, premierul a anunțat că există o colaborare care asigură alte 150.000 de locuri de muncă, o mașină produsă pe minut, 8 milioane de autoturisme și peste 3 milioane de motoare realizate în ultimii ani.

Premierul spune că uzina Dacia reprezintă un exemplu pentru orice companie din România: ”Dacia este dovada că inovarea, viziunea, tenacitatea și managementul performant înseamnă succes garantat!”

Uzina și-a propus ca, începând cu 2030, să aibă emisie de carbon zero, ceea ce este foarte important pentru întreaga societate, iar anul viitor urmează să intre pe linia de producție și un nou automobil hibrid, planuri ce se înscriu în atingerea obiectivelor noastre pentru un mediu mai curat”, a precizat Nicoale Ciucă.

Premierul României: ”Vreau ca, în viitor, să putem vedea cât mai multe astfel de exemple de succes”

Mulțumesc echipei de conducere a platformei Dacia Pitești și tuturor celor care își desfășoară activitatea aici! Sunteți un exemplu pentru orice companie din România!”, se arată în textul publicat de premier pe contul de Facebook.

În același context, premierul a anunțat că, la nivel de Guvern, va fi sprijinită orice afacere, pentru a se dezvolta și pentru a-și atinge potențialul maxim.

Articolul precedentCinci persoane au murit și multe altele au fost rănite în urma unui atac armat
Articolul următorGrindeanu: ”Construcția tronsonului cu tuneluri (Margina-Holdea) de pe Autostrada Lugoj-Deva a intrat în linie dreaptă!”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time