Dacian Cioloș (captură video)

Dacian Cioloș, fiind prezent la inaugurarea Spitalului Orășenesc „Victoria”, în județul Brașov, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, vorbind despre situația actuală din societatea românească. Liderul USR a precizat că valorile normale au fost înlocuite cu cele impuse de o minoritate ce are la bază „combinațiile și bătutul din buze”. Totodată, liderul USR a precizat că a venit la Brașov pentru a celebra „normalitatea”.

„E de neexplicat de ce câştigă şi stau în lumina reflectoarelor frecvent aceiaşi oameni toxici şi indiferenţi la suferinţa celor de la care cer voturi”, a precizat Cioloş în mesajul său. Mai mult, premierul desemnat de Iohannis e de părere că „cel mai greu lucru de făcut în România e să fii normal”. „Îmi este ruşine că stăm fără să le replicăm acestor oameni şi îmi este şi mai mare ruşine când asist la inaugurarea unui spital la care primăriţa a muncit cu mâinile ei”, a mai scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Cioloș: „ Sunt mii de locuri minunate în țara asta”

În continuarea mesajului său, Cioloș nu a ezitat să laude românii „normali”, ce reflectă munca și sufletul acestei națiuni. „Pe ei nu îi vedem, pentru că discuţia publică e mereu despre orgolii şi combinaţii (…) Ce vreau să spun este că normalitatea e la o întindere de mână. Nu suntem blestemaţi şi neputincioşi. Suntem timoraţi şi neîncrezători. Una dintre misiunile urgente ale liderilor ţării este să redea încrederea cetăţenilor. România e plină de oameni normali și muncitori, iar noi trebuie doar să deschidem ochii.”, a conchis Cioloș.

Joi, 14 octombrie, Spitalul Orășenesc „Victoria” a fost redeschis după 10 ani de inactivitate. Redeschiderea spitalului a fost posibilă datorită donațiilor localnicilor, românilor din diaspora și firmelor din oraș. Primăria Brașov a reușit să strângă peste 90.000 de euro pentru renovarea spitalului.

Premierul desemnat de Klaus Iohannis a precizat că va urma o nouă rundă de negocieri cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor. Liderul USR a prezentat două variante liderilor politici: refacerea coaliției PNL-USR-UDMR și guvern minoritar USR. Cu toate acestea, președintele PNL Florin Cîțu a declarat că așteaptă din partea USR să recunoască că a greșit când s-a aliat cu AUR și PSD pentru a da jos Guvernul.

Cioloș: „Partidul care își asumă guvernarea în următoarele luni oricum face un sacrificiu, pentru că va fi o perioadă foarte grea”

Articolul precedentDominic Fritz: „Este inacceptabil ca Timișoara să fie asociată cu fenomenul de corupție politică”
Articolul următorPeste 300 de participanți sunt așteptați la cea de-a IV-a ediție a StressCongress
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.