Sursa: Facebook

Fostul premier Victor Ponta pare că are un adevărat ghinion în lunile caniculare, când vine vorba despre zborurile de vacanță.

Despre anularea sau întârzierea curselor aeriene, mai precis, dat fiind că Ponta a pățit un „necaz” în concediu, cu aceeași companie aeriană ale cărei servicii îl nemulțumiseră anul trecut, în luna iulie.

Ieri, Ponta descria pe Facebook ultimul inconvenient de care a avut parte, când zborul său a avut întârziere câteva ore, fără a fi avertizat în prealabil. Culmea, nemulțumirea acestuia are legătură cu Wizz Air, aceeași companie despre care Ponta scria și anul trecut, tot pe rețeaua de socializare.

La acel moment, liderul Pro România avertiza că va merge în instanță pentru tratamentul la care fusese supus în calitate de client care avea un zbor spre Londra, zbor care însă fusese anulat fără niciun anunț prealabil.

Anul acesta însă, Ponta a pățit-o în aeroportul din Italia, opinia acestuia fiind că Statul Român are o mare parte din vină:

Să vă mai explic o dată de ce își bate joc Wizz Air de toți românii – în caz că încă nu ați înțeles: pentru că le permite Statul Român și Compania Națională Tarom!

Studiu de caz: ca tot românul (amărât și neputincios) merg cu bagaje, bunice și copii obosiți rupți la Aeroport la Roma ca să plecăm spre casă. Nu mă miră că cei de la Wizz Air ne anunță doar în aeroport că avionul are întârziere peste 4 ore – ei știau de mult că avionul cu care trebuie să plecăm noi de la Roma nici măcar nu a plecat de la Londra spre București – oricum nu dau doi bani pe românii care stau în Otopeni de fazani și așteaptă, minim 5 ore să plece spre Roma!

Dar Wizz ne “arde cu perversiuni” pe noi, românii, pentru că Statul Român nu este în stare să spună „pentru fiecare aeronavă care întârzie mai mult de 2 ore Wizz dă biletele gratuit la toată lumea și amendă”!

Dar eu știu că Statul Român nu își protejează cetățenii – așa că încerc să merg cu altă Companie (de preferat TAROM)! Dar știți de ce azi nu am putut și am ajuns pe mâna lui Wizz? Pentru că la Roma, Capitala Italiei, în țara cu 2 milioane de români, azi nu a fost NICIUN zbor TAROM!!! Deși TAROM primește subvenții și sprijin din banii românilor (din Țară și din Diaspora) nu e interesat să pună zboruri spre țările cu cele mai mari comunități de români – ca să poată Wizz să își bată joc de noi fără să avem alternativă?

Credeți așa ceva? E o combinație de corupție – prostie – nesimțire! Și ce ? Nimanui nu-i mai pasă. Asta e România „lucrului bine făcut”!

Dacă nu vă place, luați-va jet privat ca Președintele nostru!”.

Articolul precedentMarian Neacșu, oficial ministru interimar la Muncă
Articolul următorSocial democrații se întrunesc pentru a stabili cine preia ministerele Muncii și cel al Familiei. Pe listă, două favorite