Foto: Facebook - Victor Ponta
Foto: Facebook - Victor Ponta

Victor Ponta a trăit pe propria sa piele consecința anulării unui zbor, în această dimineață, când a pornit spre concediu.

Din ce detaliază fostul premier, a aflat abia la sosirea în aeroport că zborul său fusese anulat, în condițiile în care avea de prins și o legătură pentru a ajunge la destinația finală a vacanței.

Și, dacă tot s-a convins că este o problemă și că anulările zborurilor sunt cu adevărat ceva la ordinea zilei, Ponta aproape că vrea să declanșeze o „revoluție”: cere sancțiuni și asigură că va scoate din buzunar bani pentru avocați care să îl reprezinte într-un proces cu compania aeriană.

Mai mult decât atât, Ponta se arată nemulțumit că autoritățile nu iau nicio măsură și că „am înțeles că Dl Iohannis e ocupat să ia un post la NATO și Dl Ciucă să ajute Ucraina – dar totuși???”.

Pe lângă detaliile legate de propria experiență, Victor Ponta a făcut un update la postarea de pe Facebook, în care arată că, potrivit informațiilor obținute Romania TV, în ultima săptămână în aeroportul Otopeni au fost anulate 23 de zboruri Wizz Air.

Cred că și în România trebuie să vină momentul în care să fie sancționate nesimțirea, bătaia de joc la adresa oamenilor și incompetența! Cu bani cât mai mulți – ca să simtă, că altfel nu le pasă! Deși mii de români o pățesc aproape în fiecare zi – nimeni nu îi ascultă și nu îi bagă în seamă!

La ce mă refer: în această dimineață, la ora 4, am trezit fetele să plecăm în vacanța pe care am plătit-o și la care visează de 6 luni. Știam că au mereu probleme – așa că am verificat aseară târziu și cursa Wizz de Londra apărea ca plecând la ora 6.30 conform programului.

Când am ajuns la aeroport am constatat, alături de alți 200 de români, că a fost anulată cursa – pur și simplu. Unii oameni merg la lucru – alții în vacanță – pe Wizz îi doare în cot! Să ne descurcăm. Noi avem la ora 6 după-amiaza plecarea de la Londra într-o excursie de 7 zile – și nimeni nu ne așteaptă sau ne dă banii inapoi pentru că Wizz a anulat cursa. Deci nu se pune problema că mergem mâine sau în altă zi.

Bieții angajati Wizz nu au nicio vină – și nicio soluție (îmi pare sincer rău și știu că echipajele Wizz sunt oameni extrem de buni și serioși – fiind obligați să suporte furia oamenilor pentru ceva ce nu decid ei)!

În disperare de cauză am reușit să găsim 4 bilete la British airways (cu 500 de euro un bilet) și sper să ajungem la timp. Bineînțeles că săptămana viitoare îi voi da în judecată – voi cheltui tot eu bani cu avocați și procese – și voi aștepta ca judecătorii români să îmi dea dreptate și să recuperez banii (că nervii și supărarea nu)!

Scriu acest mesaj pentru că sunt revoltat – și pentru că mii de români pățesc la fel și nu au ce să facă! Evident că nimeni din Statul Român nu se gândește să facă ceva în fața unui fenomen! Patronii Wizz Air încasează milioane de euro de la cetățenii români – dar nimeni nu îi apără pe români de aceste necazuri care au devenit o regulă (când propune cineva să fie taxați suplimentar imediat îi apără câte un “liberal”)!

Cred că puțini își permit sau au energie să plăteasca alte bilete, să dea în judecată și să facă publică situația. Așa că înjură și îndură! Uite că o fac eu – să văd ce se întâmplă!”, promite Ponta.

Articolul precedentCompaniile din industria IT oferă cele mai mari salarii din România, dar nu găsesc angajați
Articolul următor Realitatea ultimelor decenii din România: Câmpulung Muscel s-a transformat dintr-un oraș înfloritor în capitala proxenetismului și a traficului de persoane