Foto: Facebook/Cristian Tudor Popescu
Foto: Facebook/Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu revine cu declarații după concedierea de la Digi 24, precizând că o carieră în jurnalism depinde și de prezența la televizor.

CTP a fost concediat de la postul Digi 24 după ce a vorbit despre Legile Securității Naționale și despre o gafă comisă de jurnalistul Cosmin Prelipceanu.

În data de 7 iunie, gazetarul a anunțat că a încetat colaborarea cu postul Digi 24

Potrivit textului publicat la începutul lunii iunie pe contul de Facebook, jurnalistul și-a anunțat publicul că emisiunea Cap Limpede, difuzată la Digi 24, a fost ultima.

La acel moment, CTP a recunoscut că ar fi trebuit să se despartă de Digi 24 în urmă cu mult timp. Cu toate acestea, a preferat să rămână din respect față de telespectatorii emisiunii și de partenerul său de dialog, Claudiu Pândaru.

Conducerea postului a analizat conținutul emisiunii și a decis să înceteze colaborarea cu gazetarul.

Cristian Tudor Popescu, după concedierea de la Digi 24: ”Diverșii șefuți ai locurilor pe unde mă mai duc, au trecut de la „Ce mai faceți, domnule Popescu?” la un Bună ziua uscat”

Am regăsit privirile și cuvintele acelea după 32 de ani, cu prilejul dării afară de la Digi24. Cine mi se adresa întrebându-mă respectuos când aș avea timp de o întâlnire, acum îmi spune „mâine, la ce oră să ne vedem”, fără semnul întrebării. Diverșii șefuți ai locurilor pe unde mă mai duc, au trecut de la „Ce mai faceți, domnule Popescu?” la un „Bună ziua” uscat. Inși care, să zicem, că mi-au fost prieteni, n-au stricat nici măcar un telefon pe mine. Unul, cu care n-am mai vorbit de vreo 10 ani, mi-a dat un sms cum că să facem o emisiune împreună. Dacă nu ești la televizor, nu prea mai ești folositor”, se arată în textul publicat pe contul de socializare.

În același context, gazetarul a făcut o paralelă cu perioada în care a lucrat cu Adevărul, iar publicația nu a luat niciodată în calcul o încetare a colaborării.

Oare, ce credeți că a făcut atunci, în fața acestei lovituri de teatru, nea Petre Popa?”, a scris CTP pe Facebook.

Articolul precedentFederația SANITAS organizează un protest în Capitală. Sunt așteptați mii de participanți
Articolul următorVIDEO- Un adolescent a fost bătut într-un centru pentru copii instituționalizați
Jurnalist full-time / Pesimist part-time