Foto: Facebook

Fostul secretar al PSD Codrin Ștefănescu nu și-a schimbat părerea nici acum, la mai bine de doi ani de la condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare, referitor la motivele pentru care fostul lider al partidului a ajuns în penitenciar.

În opinia acestuia, totul a fost doar o orchestrare pentru a-i închide gura și a-i pune piedici unui om nevinovat, și nu de puține ori Codrin Ștefănescu a aruncat acuzații în stânga și în dreapta.

Acum, uitându-se la situația din țară, Ștefănescu revine la o opinie pe care a aruncat-o în spațiul public încă de la începutul anului – într-o formă diferită: românii care nu au votat PSD sunt de fapt vinovații morali pentru condamnarea lui Dragnea.

Cu toate acestea, PSD încă era la guvernare în momentul în care fostul lider al social democraților a fost condamnat definitiv. Iar Codrin Ștefănescu lasă de înțeles în postarea sa că, de fapt, judecătorii au răspuns unor comenzi politice venite de la opoziția de la guvernare, doar pentru că pe 29 mai 2019, la două zile după încarcerarea lui Dragnea, votul la europarlamentare a fost covârșitor împotriva PSD.

Vreau să vă spun atât: nemernicii ăștia care ne guvernează și care își bat joc de toată suflarea omenească, au fost votați! Pensionarii, profesorii, medicii, cei din patronatele Horeca, au decis că PSD-ul condus de Dragnea nu mai e bun! Micii patroni, salariații de la stat și privat, au zis că nu le este bine. Deși le era bine!

Și au votat rezisti, marxiști și ticăloși! În urma acestui vot, Dragnea a fost condamnat! Că dacă ne votau toți aceștia, iar scorul era uriaș, Sistemul nu avea curajul să-l condamne pentru nimic! Și lucrurile stăteau altfel în țarā! Dar asta e! Deci, nu vă mai plângeți! Coșmarul va dura încă 3 ani! O să fie o catastrofă susținută prin votul majorității! Asta e tot”, avertizează fostul secretar al PSD, printre singurii care încă acuză.

Articolul precedentMinistrul Sănătății se teme de al patrulea val
Articolul următorMarea Britanie „trâge frâna de mână”: ridicarea restricțiilor mai așteaptă!