Marea Britanie „trâge frâna de mână”: ridicarea restricțiilor mai așteaptă!

Tulpina indiană încă face ravagii în Marea Britanie!

Foto: preluare Digi24

Marea Britanie va mai aștepta un pic, înainte să ridice restricțiile impuse, în contextul pandemiei, anunță Ziarul Românesc. Ba mai mult, Ziua Libertății va fi amânată cu încă patru săptămâni, a mai anunțat, de asemenea, sursa citată anterior.

Marea Britanie, „on hold”. Restricțiile continuă: data de 21 iunie nu mai reprezintă începutul „libertăților” pentru britanici

În cursul zilei de astăzi, premierul Boris Johnson urmează să anunțe încă o întârziere a eliminării restricțiilor. Această amânare va însemna încă patru săptămâni, astfel că Ziua Libertății va trebui să mai aștepte, în acest context.

Italia: un român a încercat să-și abuzeze fiica vitregă. „Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?”

Decizia oficialilor din Marea Britanie a fost luată după ce s-a observat o creștere masivă a cazurilor, din cauza tulpinei indiene Covid, sau așa cum mai este ea cunoscută, „Delta”.

Așa cum era de așteptat, locuitorii țării nu sunt deloc mulțumiți de decizia care urmează să fie anunțată astăzi. Cu toate astea, potrivit unui sondaj care a fost publicat în data de 11 iunie, doar o treime dintre aceștia își doresc ridicarea etapizată a restricțiilor, conform planului inițial, dat peste cap de evoluția tulpinii indiene, cei mai mulți dintre britanici fiind conștienți de pericolele ridicării premature a restricțiilor.

Cazurile de Covid au înregistrat o creștere bruscă

În ciuda faptului că, inițial, data de 21 iunie ar fi trebuit să reprezinte sfârșitul restricțiilor în Marea Britanie, lucrul acesta nu mai este posibil din pricina creșterii bruște a cazurilor de Covid în Regat.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu știe de ce a fost condamnat Liviu Dragnea: românii nu au votat PSD
Articolul următorPSD se teme de sinecuri
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.