Italia: un român a încercat să-și abuzeze fiica vitregă. „Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?”

„Te-am adus în cameră pentru că te iubesc... te plac... pot măcar să te sărut?”, i-a scris bărbatul fiicei sale vitrege, după ce aceasta s-a baricadat în cameră

Foto: Pixabay.com

Un român din Italia a încercat să-și abuzeze sexual fiica vitregă, în vârstă de 14 ani. „Ajutați-mă, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!”, a fost mesajul fetei către carabinieri.

Românul de 28 ani, din Italia, a încercat să întoarcă povestea

Carabinierii au găsit-o pe copilă agitată și speriată, în timp ce tatăl vitreg se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Incidentul s-a petrecut în data de 10 iunie, iar fata le-a povestit polițiștilor că bărbatul ar fi încercat, în prealabil, să îi dea să bea vodka. Spre marele ei noroc, fata a avut prezența de spirit să scuipe băutura alcoolică, anticipând ce i se pregătea. Ulterior, bărbatul ar fi încercat să o convingă să și fumeze, profitând de lipsa mamei acesteia din locuință.

În cele din urmă, conform relatărilor minorei, individul ar fi devenit agresiv și ar fi încercat să o ia în brațe și să o atingă, însă aceasta a reușit să se închidă în camera ei la timp, informează Corriere del Veneto, citat de Știri Diaspora.

Observând că fata nu are intenția de a mai ieși din cameră, bărbatul a trecut la atac pe WhatsApp. „Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru… Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine… Te-am adus în cameră pentru că te iubesc… te plac… pot măcar să te sărut?”, i-ar fi scris acesta, potrivit sursei citate anterior.

„Te plac foarte mult, asta e problema, ok, va rămâne secretul nostru”, i-a mai scris românul, fetei de 14 ani.

Citește și: O femeie din Italia ar fi fost ucisă de familia ei. Tânăra refuzase o căsătorie aranjată

„Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?”

Toate aceste mesaje au ajuns direct la poliție, cazul bărbatului din Italia fiind predat, ulterior, Procuraturii din Verona.

Autoritățile au dispus un ordin de restricție, astfel că românul nu mai are voie să o contacteze în niciun fel pe minoră și nici să se prezinte în locurile frecventate de aceasta.

În speranța că va scăpa, totuși, de acuzații, românul a pretins că el ar fi, în realitate, victima, susținând că fata ar fi fost cea care i-ar fi făcut avansuri.

Articolul precedentCopiii din Ferentari vor avea, în sfârșit, unde să se joace! Edilul Piedone a anunțat inaugurarea noului parc
Articolul următorOrban îl acuză de calomie pe Rareș Bogdan: „Nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.