Copiii din Ferentari vor avea, în sfârșit, unde să se joace! Edilul Piedone a anunțat inaugurarea noului parc

„Practic, intrăm în normalitate”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone

Copiii din Ferentari au fost, de-a lungul timpului, uitați de autoritățile locale ale Sectorului 5, astfel că niciun primar nu s-a sinchisit să se gândească, ani de-a rândul, la aceștia. Situația se va schimba mâine, potrivit unui anunț făcut atât de Primăria Sectorului 5, cât și de primarul Cristian Popescu Piedone.

Duminică, la ora 11.00, Primăria Sectorului 5 inaugurează noul Parc Ferentari

Cum parcul Ferentari a fost dat uitării timp de zeci de ani, arătând mai degrabă a front de luptă decât a parc destinat celor mici, edilul Cristian Popescu Piedone a luat inițiativa de a reabilita acest parc, pentru a le da șanse egale la joacă copiilor din cel mai dezavantajat cartier al Bucureștiului.

Coșuri de gunou ruginite, asfalt deteriorat, toate un real pericol atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, până la urmă. Astfel, de mâine, toate acestea vor fi date uitării, întrucât tot mâine va avea loc inaugurarea noului Parc Ferentari care beneficiază deja de tobogane, leagăne, zonă de fitness, bănci noi și de un teren de mini fotbal. „Practic, intrăm în normalitate”, a declarat primarul Piedone.

Parcul Ferentari arăta ca și cum ar fi fost părăsit de decenii. Și cam așa era. Nimeni nu a făcut nimic pentru a-l moderniza. Am decis să reabilităm de urgență acest loc de joacă. Copiii din zonă merită să aibă un parc sigur și modern. Mâine, la ora 11.00, inaugurăm Parcul Ferentari. În loc de coșuri de gunoi ruginite și asfalt crăpat, locul de joacă are acum tobogane, leagăne, zonă de fitness, bănci noi și un teren de mini fotbal. Practic, intrăm în normalitate. Acest parc trebuia reabilitat de ani buni, dar nu s-a dorit. Acum, copiii vor avea unde să se joace.

a spus edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone

„Nu mai arunca gunoi aici, că nu curăță mă-ta!”

Articolul precedentLa granița cu Grecia se stă la coadă de dimineață. Turiștii români și-au pierdut răbdarea și acuză autoritățile
Articolul următorItalia: un român a încercat să-și abuzeze fiica vitregă. „Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?”