Orban îl acuză de calomie pe Rareș Bogdan: „Nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău”

Rareș Bogdan i-a declarat, în mod oficial, război liderului PNL, Ludovic Orban: „Îl va durea stomacul, dacă încep eu să vorbesc”

Rareș Bogdan (Foto: preluare Capital)

În plină campanie electorală internă, Ludovic Orban răspunde acuzelor emise de Rareș Bogdan, în spațiul public. De altfel, nu este niciun secret faptul că Bogdan nu îl susține pe actualul lider liberal pentru continuitate, Bogdan emițând declarații controversate despre acesta încă de dinaintea anunțării candidaturilor.

Rareș Bogdan, despre Ludovic Orban: „ Îl va durea stomacul, dacă încep eu să vorbesc”

În urma controversatelor declarații emise de colegul său de partid, Ludovic Orban a declarat că nu are obiceiul să polemizeze cu colegii de partid prin mass media. „Am avut un mandat de negociere, iar dumneavoastră ați fost acolo și ați văzut că nu au mai fost prezenți nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică să ignori un adevăr evident, cunoscut de întreaga societate, de întreaga mass media, de toată lumea”, a mai spus Orban, ca răspuns.

Mai mult, Ludovic Orban a mizat pe experiența sa politică de 31 de ani, adăugând că nu are niciun secret, „nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău pentru că Slavă Domnului de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut ceva rău de spus despre mine a spus”, a completat acesta, subliniind că cele mai multe dintre declarații ar fi neadevărate, „calomnii”.

În plus, liderul PNL, Ludovic Orban, a garantat că, în cazul în care va pierde alegerile în favoarea lui Florin Cîțu, are intenția de a demisiona inclusiv de la șefia Camerei Deputaților – însă doar dacă colegii liberali i-o vor cere.

Cât despre Florin Cîțu, premierul se bucură de susținere venită din partea multor nume importante din partid, astfel că soarta lui Orban, în fruntea partidului, nu mai mai pare atât de sigură ca acum câteva luni.

Italia: un român a încercat să-și abuzeze fiica vitregă. „Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?”

Articolul precedentItalia: un român a încercat să-și abuzeze fiica vitregă. „Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?”
Articolul următor30 de ani de la Dosarul Mineriadei și candela lui Orban
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.