O femeie din Italia ar fi fost ucisă de familia ei. Tânăra refuzase o căsătorie aranjată

Tatăl tinerei susține că Saman Abbas ar fi fugit în Belgia. Imagini provenite de la o cameră de la supraveghere contrazic, însă aceasta afirmație

Sursă foto: Tgcom24/Twitter

Familia unei tinere de 18 ani din Italia este bănuită că ar fi ucis-o pe aceasta. Tânara este, în acest moment, dată dispărută. Motivul presupusei crime ar fi refuzul femeii de a se căsători în Pakistan, după cum ar fi vrut familia acesteia, relatează BBC.

Tânăra din Italia ar fi refuzat să ia parte la căsătoria aranjată de familia ei

Poliția din Italia este de părere că familia tinerei ar fi plănuit pentru aceasta o căsătorie aranjată, tocmai în Pakistan, însă Saman ar fi refuzat, astfel că, refuzul tinerei ar fi dus la conflicte între membrii familiei.

Mai mult, vărul fetei ar fi fost arestat în Franța, ca mai apoi să fie extrădat în Italia. În timp ce părinții acesteia se presupune că ar fi fugit în Pakistan, un alt văr și un unchi sunt dați în urmărire generală. Toți membrii familiei sunt bănuiți că ar avea de-a face cu dispariția tinerei, procurorii fiind aproape siguri că, în acest caz, nu ar fi vorba despre o dispariție, ci despre o crimă.

Tătăl tinerei care se presupune că ar fi fost ucisă, ar fi declarat, la un moment dat, unei publicații din Italia, că Saman ar fi plecat în Belgia de bună voie, în urma neînțelegerilor familiale.

Conform relatărilor presei italiene, Saman ar fi trăit sub protecția serviciilor sociale încă din luna octombrie 2020, însă s-a întors în locuința familiei ei din apropiere de Parma în aprilie 2021, informează Digi24.

Unul dintre procurorii de caz, Isabella Chiesi, se declară convinsă că Saman ar fi fost, ulterior, păcălită să se întoarcă acasă, adăugând că speranțele ca tânăra să fie găsită în viață sunt extrem de mici, fiind vorba, în realitate, despre crimă cu premeditare.

Imagini provenite de la o cameră de supraveghere (captură antet articol) întăresc convingerea că tânăra ar fi fost omorâtă în data de 30 aprilie. În imagini pot fi văzuți trei suspecți ce au asupra lor o rangă, lopeți și un sac.

În mod ironic, în cursul săptămânii trecute, Uniunea italiană a comunităților islamice (UCOII) a luat o decizie religioasă care interzice căsătoriile aranjate. Decizia a fost luată în urma cazului de dispariție a lui Saman Abbas.

Antivaccinismul l-a costat! Un român dat în urmărire generală, prins la granița dintre Italia și Austria, pentru că nu avea asupra sa un test Covid negativ

Articolul precedent„Pariul demisiilor”, cine va ceda primul: Ghinea sau Ciolacu
Articolul următorOpt ani pentru finalizarea unui dosar privind moartea unui muncitor! Veolia Energie Prahova, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.