Fostul secretar general al PSD nu contenește să arate cu degetul înspre votanții altor partide pentru situația în care se află acum țara, măcinată de criză economică, sanitară și cu tot mai multe proteste care se prefigurează la orizont. În opinia lui Codrin Ștefănescu, declinul țării nu a început o dată cu pandemia de coronavirus, ci mult mai devreme, la alegerile europarlamentare. Atunci, scrie Codrin Ștefănescu un soi de analiză, în loc să fie votat de toți cei pentru care luptau, PSD a primit încrederea unui mic procent. Iar de aici, totul a fost ca un bulgăre de zăpadă: omul pe care acesta îl admiră și îl susține până în pânzele albe, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv și băgat la închisoare, PSD a ieșit de la guvernare și planurile social democraților s-au năruit.

Ca o concluzie a unei postări pe Facebook, Codrin Ștefănescu atrage atenția că liberalii nu sunt interesați de soarta românilor și, practic, cetățenii au fix ce au votat și ce merită.

La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici! Unul din zece! Dacă ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului, Horeca funcționa, treceam prin pandemie oferind sprijin tuturor celor care aveau nevoie de el! Dar cei de mai sus au vrut abuzuri, bătaie de joc și umilințe! Și i-au votat cu două mâini pe reziști și peneliști! Iar astăzi ies în stradă în speranța că indivizii ăștia îi vor asculta. Se înșeală! Nici măcar nu le pasă de ei!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentBursele școlare: un drept ignorat în peste 3.000 de localități din România
Articolul următorCapul lui Orban vrem! Rareș Bogdan: „Să-și dea demisia din poziția de președinte de partid”