Gabriela Firea nu mai vrea „pițiponci la guvernare”

„În timp ce băiețeii de la guvernare își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad de pe o zi pe alta”

Foto: Facebook

„Fără pițiponci la guvernare!”, insistă Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. Mai exact, în acest fel își încheie mesajul fostul edil al Capitalei, actual senator din partea PSD. O reacție din partea fostului primar general al Capitalei era inevitabilă, de vreme ce social democrata s-a dovedit a fi extrem de implicată în ministerul Sănătății, analizând pe pagina acesteia de socializare orice mișcare a ministrului sau a oamenilor din subordinea sa. „Circ, pentru că nici pâine nu e! În timp ce băiețeii de la guvernare își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad de pe o zi pe alta, unii ajung în șomaj, alții lucrează cu jumătate de normă, altora li se micșorează salariile!”, se revoltă Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „În vreme ce USR și PNL se amenință reciproc că își iau jucăriile și pleacă, în România nu mai găsești loc liber la analize gratuite, până în… iunie”

Sugerând preocuparea în ceea ce privește bunăstarea românilor, Gabriela Firea declară că dacă ai bani, faci analizele contra cost, iar dacă nu mai ai, „te rogi să nu mori până când găsești loc la analize”.

Codrin Ștefănescu știe cine stă în spatele demiterii lui Vlad Voiculescu: „păpușarul puternic”

Mai mult, senatorul social democrat reîncălzește o declarație mai veche de-a premierului Florin Cîțu, în cadrul căruia acesta spunea că sănătatea nu ar fi o prioritate, fiind de părere că Vlad Voiculescu ar fi acceptat condițiile doar de dragul funcției. „Acestea sunt problemele reale ale românilor, dragi politicieni de la PNL și USR, nu faptul că vă dați voi cu poșetele în cap, ca fetele, sau că vă puneți iubitele să vă apere pe Facebook, insinuând că ați fi Mesia!”.

Iar în timp ce voi faceți asta cu burta plină, românii fac foamea și mor prin spitale!

Gabriela Firea, pe Facebook
Articolul precedentNelu Tătaru vorbește despre valul patru al pandemiei
Articolul următorMihai Tudose: „Ludovic Orban se pregătește… se visează președintele României”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.