Codrin Ștefănescu nu scapă momentul pentru a comenta știrea zilei, anume decizia premierului de a înainta președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu, fostul secretar al PSD având și o explicație proprie.

Din ce opinează acesta, mesajul ar fi că este vorba despre grupurile de putere din jurul celor doi, păpușarii – după cum îi numește Codrin Ștefănescu.

Și, așa cum se vede deja, Florin Cîțu s-a dovedit a avea mai multă susținere, Codrin Ștefănescu opinând totodată că nu ar fi la mijloc vreo dovadă de curaj din partea premierului.

Să vă zic cum stau lucrurile. Păpușarul din spatele lui Câtzu e mai puternic decât păpușarul din spatele rezistului Voiculescu! D-aia l-a demis Câtzu, nu că e el curajos și sensibil la protestele din stradă! A primit verde, l-a executat pe loc! La ordin!

Miza e doar economică, nu are nici o legătură cu revendicările românilor de la mitingurile din toată țara! Sau cu scandalul din presă. Dovada e că Arafat rămâne iar nemișcat și etern în funcție. Ați înțeles cum stau lucrurile?”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

În urmă cu câteva zile însă, fostul secretar general al PSD avea convingerea că nimeni din Guvern, cu atât mai puțin Vlad Voiculesu, nu va fi remaniat: „Nu vor demite pe nimeni, nu va demisiona nimeni! Sfidarea românilor va continua ca și până acum! Pentru a înțelege cu toții, că nemernicii ăștia sunt doar niște pioni, iar sforarilor din spate li se rupe de țară și popor!”.

Articolul precedentConstanța: Pompierii ISU au intervenit, după ce o femeie a amenințat că va arunca un bloc în aer
Articolul următorNelu Tătaru vorbește despre valul patru al pandemiei